Σαν το Βέγγο ο Άδωνις: Παραβιαζόντας «κόκκινα», χωρίς κράνος, τρέχοντας και στο και πέντε υποψήφιος ο Α. Γεωργιάδης! - Fanpage

Σαν το Βέγγο ο Άδωνις: Παραβιαζόντας «κόκκινα», χωρίς κράνος, τρέχοντας και στο και πέντε υποψήφιος ο Α. Γεωργιάδης!

Ο Άδωνις στο «και 5» μπαίνει τρέχοντας στην Συγγρού με τις υπογραφές (Video)

Ο Άδωνις ξεπέζεψε με βιασύνη από την μηχανή που τον μετέφερε στη Συγγρού και κρατώντας σφιχτά στο αριστερό χέρι τις πολυπόθητες υπογραφές που τον καθιστούν έναν από τους υποψήφιους στη κούρσα διαδοχής της ηγεσίας, πήδηξε δυο-δυο τα σκαλοπάτια και χάθηκε στα έγκατα του κάστρου της ΝΔ προκειμένου να προλάβει τη διαδικασία…

Τρέχοντας και ουσιαστικά εκπρόθεσμος κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή κατάφερε να μαζέψει τις απαραίτητες 50 υπογραφές που έπρεπε να συγκεντρώσει για να μπορεί να είναι υποψήφιος.

Φτάνοντας στα γραφεία της Συγγρού, ενώ είχε εκπνεύσει κατά λίγα λεπτά η προθεσμία για τις υποψηφιότητες, ρώτησε τους δημοσιογράφους που πρέπει να καταθέσει την υποψηφιότητά του.

Όπως είπε ο ίδιος εξερχόμενος η αρμόδια επιτροπή δέχτηκε να εξετάσει την υποψηφιότητά του, αν και εκπρόθεσμη δεδομένου ότι η σχετική προθεσμία έληγε στις 18:00.

Νωρίτερα και ενώ του έλειπαν 5 υπογραφές, είχε κάνει έκκληση μέσω twitter για υποστηρικτές. Όπως είπε, κατάφερε να τις συγκεντρώσει τα τελευταία 20 λεπτά, έφυγε με μηχανή από το γραφείο του στην Ακαδημίας, «πρέπει να παραβίασα κάποιους φωτεινούς σηματοδότες», όπως είπε, για να καταφέρει να φτάσει γρήγορα στη Συγγρού. Παράλληλα, δεν φορούσε κράνος.

Πάντως έμπειρα στελέχη της ΝΔ επεσήμαναν ότι ο Άδωνις θα είναι ο μόνος «αυτοδημιούργητος» που επεχείρησε τα τελευταία χρόνια να αναλάβει τα ηνία της ΝΔ.

Όπως εξηγούν τόσο ο Απόστολος Τζτζικώστας είχε πατέρα υπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πατέρα πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό ενώ και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προέρχεται από πολιτική οικογένεια με παππού και θείο βουλευτές της συντηρητικής παράταξης προδιδακτορικά.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η μόνη που συνοδεύτηκε με μουρμούρα και σχόλια. Να σημειώσουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους λίγους που άσκησαν ανοιχτά κριτική κατά της προεκλογικής εκστρατείας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και υπερασπίστηκε με φανατισμό τις επιδόσεις της κυβέρνησης Σαμαρά.

topontiki.gr, huffingtonpost.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: