Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: «Του είπα να μην τρέχει και πάτησε…» - Fanpage

Συγκλονίζει η Μίνα Αρναούτη: «Του είπα να μην τρέχει και πάτησε…»

Τι αποκάλυψε για το μοιραίο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Μίνα Αρναούτη, δυόμιση χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που οδήγησε στο χαμό του Παντελή Παντελίδη.

Μετά από 13 χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη και τον «πόλεμο» που δέχτηκε η Μίνα λύνει τη σιωπή της και μιλά για το δικό της Γολγοθά.

«Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω.

Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλα μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου» εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη.

Για το μοιραίο βράδυ, πριν το τροχαίο, η Μίνα Αρναούτη αναφέρει:

“Πήγαμε σε ένα σπίτι για χαρτιά. Εκεί συμπέρανα ότι δεν μπορώ να παίξω γιατί για να ξεκινήσεις εκεί χρειαζόσουν 5000 ευρώ. Μείναμε στο σπίτι από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί…

Ο Παντελής έπαιξε χαρτιά, είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Νωρίς το πρωί σηκωθήκαμε να φύγουμε, ο Παντελής ήταν ήρεμος, σιωπηλός και έδειχνε να είναι μια χαρά”.

Για την ώρα του ατυχήματος ανέφερε:

“ Αρχικά έκατσα πίσω στο κέντρο του αυτοκινήτου. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα. Έκατσα δεξιά, έβαλα ζώνη και είδα να έρχεται η σύγκρουση.

Στα 17 μου χρόνια είχα και ένα τροχαίο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες και φοβόμουν”.

«Όταν αυξήθηκε η ταχύτητα έκατσα πίσω από την θέση του συνοδηγού και έβαλα την ζώνη. Μετά θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, έκανε θόρυβο, ακούγαμε χαλίκια, τις μπάρες να χτυπάνε το αμάξι.

Θυμάμαι ότι φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση. Το αμάξι το διαπέρασαν 5 μπάρες»

Πηγή: gossiplife.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: