Συμμορία παιδεραστών βίασε πάνω από 1000 παιδιά τα τελευταία 40 χρόνια - Fanpage

Συμμορία παιδεραστών βίασε πάνω από 1000 παιδιά τα τελευταία 40 χρόνια

 

 

Μια συμμορία βίασε πάνω από 1.000 νεαρά κορίτσια τα τελευταία 40 χρόνια και αυτό είναι ίσως το «χειρότερο» σκάνδαλο παιδικής κακοποίησης που έγινε ποτέ.

Τα κορίτσια από την πόλη Telford αναγκάζονταν να κάνουν χρήση ναρκωτικών, ενώ ξυλοκοπήθηκαν και βιάστηκαν στα χέρια μιας συμμορίας που ξεκίνησε να επιτίθεται σε ανήλικα από τη δεκαετία του ’80.

Πολλοί από τους δράστες να μένουν ατιμώρητοι, ενώ πιστεύεται ότι παρόμοιες περιπτώσεις κακοποίησης συνεχίζουν να γίνονται στην περιοχή, σύμφωνα με το Sunday Mirror.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία, υπήρξαν 15 εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών ανά 10.000 κατοίκους από φέτος έως το Σεπτέμβριο του 2015.

Ο πληθυσμός του Telford είναι 155.000 – που σημαίνει ότι υπήρξαν καταγεγραμμένα 225 θύματα.

Η βουλευτής του Telford, Lucy Allan, έχει προηγουμένως ζητήσει να διεξαχθεί έρευνα και ανέφερε τις τελευταίες αναφορές ως «εξαιρετικά σοβαρές και συγκλονιστικές».

“Πρέπει τώρα να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα για τη σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών στο Telford, ώστε η κοινότητά μας να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρχές,” είπε στην εφημερίδα.

Η 16χρονη Lucy Lowe, πέθανε μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, από τότε που ο 26χρονος άντρας της, ο Azhar Ali Mehmood, την κακοποιούσε πριν βάλει τελικά φωτιά στο σπίτι τους.

Ο άντρας έβαλε στόχο τη Lucy το 1997, η οποία ήταν μόλις 14 ετών όταν γέννησε το παιδί του.

Ο Mehmood φυλακίστηκε για τη δολοφονία της Lucy, της μητέρας της Eileen και της αδερφής της, της 17χρονης Sarah.

Ένα άλλο θύμα, το οποίο βιάστηκε από εννέα άνδρες δύο χρόνια αργότερα, είπε ότι ο θάνατος της Lucy χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση προς άλλα κορίτσια που θα μπορούσαν να μιλήσουν ανοιχτά για τα βασανιστήριά τους.

Η μαθήτρια, η οποία θέλησε να παραμείνει ανώνυμη, δήλωσε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

“Φοβόμουν ότι η οικογένειά μου θα πεθάνει όπως η Lucy. Νόμιζα ότι θα ήταν ασφαλείς μόνο αν αυτοκτονούσα,” δήλωσε στην εφημερίδα Sunday Mirror.

Το 2002, μία άλλη μαθήτρια σκοτώθηκε σε ένα ανεξήγητο αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Telford.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι η 13χρονη Becky Watson είχε υποστεί δύο χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης στα χέρια μιας συμμορίας παιδόφιλων.

Η μητέρα της, Torron Watson, πήγε στην αστυνομία όπου είδε αρκετούς υπόπτους.

Αλλά τίποτα δεν έγινε.

Είπε: “Κορίτσια σαν την Becky αντιμετωπίζονταν σαν εγκληματίες. Είχα φωνάξει για βοήθεια αλλά αισθάνθηκα πως δεν είχα πουθενά να πάω. Αν η κακοποίηση της Becky είχε διερευνηθεί σωστά από τις αρχές, τότε περισσότερα κορίτσια θα μπορούσαν να σωθούν από αυτή την κόλαση.”

Στο Rotherham περίπου 1.400 κορίτσια, πολλά από τα οποία ήταν ανήλικα, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά για 16 χρόνια από τα άτομα της πακιστανικής κοινότητας της πόλης.

Μια εκτίμηση του αριθμού των θυμάτων στο Telford υπολογίστηκε με τη βοήθεια της καθηγήτριας Liz Kelly, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία του Mirror.

Ο Dino Nocivelli, δικηγόρος με εξειδίκευση στην έρευνα για κακομεταχείριση παιδιών, δήλωσε τα εξής: “Τα παιδιά αυτά αντιμετωπίστηκαν ως σεξουαλικά προϊόντα από άνδρες που τα επέβαλαν σε καταδικαστέες πράξεις κακοποίησης.”

Επτά άνδρες φυλακίστηκαν το 2013 μετά την επιχείρηση Chalice, μια αστυνομική έρευνα για την παιδική πορνεία στην περιοχή του Telford.

Ο 34χρονος Mubarek Ali, προωθούσε έφηβα κορίτσια, 13 ετών περίπου πάνω από ένα ινδικό εστιατόριο στο Telford, του Shropshire.

Ο αδελφός του, ο 27χρονος Ahdel Ali, έλαβε ποινή φυλάκισης 26 ετών για κακοποίηση, εμπορία, πορνεία και προσπάθεια εκφοβισμού σε τέσσερα έφηβα κορίτσια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές προειδοποιήθηκαν για την κακοποίηση μια δεκαετία πριν από την επιχείρηση Chalice.

Ένα θύμα, το οποίο αναγκάστηκε από τους παιδόφιλους να κοιμηθεί με δεκάδες άνδρες, δήλωσε: “Η αστυνομία έχει προδώσει τα παιδιά αυτής της πόλης για δεύτερη φορά.”

“Φοβάμαι να σκεφτώ πόσα θύματα υπήρξαν με τα χρόνια. Συμβαίνει για τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Πότε θα σταματήσει;”

Η αστυνομία της West Mercia έχει παραδεχθεί ότι έγιναν λάθη στον χειρισμό της υπόθεσης.

διαφορετικό

 

Αφήστε το σχόλιο σας: