ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σοκ για τον θάνατο Σιμαρδάνη. Έτσι τον αποχαιρέτησε η showbiz

Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 13/3.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η φωνή του Mega-λου καναλιού έχει σωπάσει για πάντα. Πως «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων… Ο 60χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβ…


Ως κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Χρήστου Σιμαρδάνη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 13/3.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η φωνή του Mega-λου καναλιού έχει σωπάσει για πάντα. Πως «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων… Ο 60χρονος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του, και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αντιλαμβάνεστε το κακό μαντάτο ταξίδεψε με ταχύτητα φωτός και σόκαρε τους πάντες στο μικρόκοσμο της showbiz. Φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού τον αποχαιρέτησαν μέσα από τα social media. Ανάμεσα σε αυτούς ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram «Από σήμερα πιο Φτωχοί … Καλο Ταξίδι Χρήστο μας … Θα μας λείψεις…».

Δείτε τις φωτογραφίες.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories