Σοκ με 69χρονο Δικηγόρο που βίασε άγρια 7χρονη εγγονή, Λαμία: Τι απίστευτο της έκανε "Τα γεννητικά όργανα ήταν..." - Fanpage
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σοκ με 69χρονο Δικηγόρο που βίασε άγρια 7χρονη εγγονή, Λαμία: Τι απίστευτο της έκανε «Τα γεννητικά όργανα ήταν…»

Ποιες οι εξελίξεις με 69χρονο Δικηγόρο που βίασe άγρια 7χρονη εγγονή στη Λαμία;

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 69χρονος δικηγόρος στη Λαμία που βίαζε την εγγονή του, έπειτα και από το πόρισμα του ιατροδικαστή που έδειξε ότι υπήρχε σ@ξουαλική κακοποίηση της 7χρονης.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας ο 69χρονος δικηγόρος επεμενε στα σενά…


Ποιες οι εξελίξεις με 69χρονο Δικηγόρο που βίασe άγρια 7χρονη εγγονή στη Λαμία;

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 69χρονος δικηγόρος στη Λαμία που βίαζε την εγγονή του, έπειτα και από το πόρισμα του ιατροδικαστή που έδειξε ότι υπήρχε σ@ξουαλική κακοποίηση της 7χρονης.

Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας ο 69χρονος δικηγόρος επεμενε στα σενάρια αθωότητας παρά την ιατροδικαστική έκθεση.

Ακόμη και οι δύο συγγενείς του 69χρονου δικηγόρου που βρέθηκαν στα δικαστήρια της Λαμίας για να του συμπαρασταθούν, μόλις άκουσαν τα ιατροδικαστικά ευρήματα έφυγαν, ενώ ο μέχρι τώρα συνήγορός του, Δημήτρης Κρούπης, παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του, δηλώνοντας:

«Οι ηθικές αξίες μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση… ». Έτσι, ο 69χρονος δικηγόρος περιμένει να απολογηθεί μόνος του ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Σημειώνεται, ότι μία εκπαιδευτικός που άκουσε τα παράπονα της επτάχρονης κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Παράλληλα, αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας κατέθεσε και ο διευθυντής του σχολείο,υ μεταφέροντας τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει. Στη συνέχεια, με εντολή της Εισαγγελίας συνελήφθη ο 69χρονος δικηγόρος, ο οποίος αρνείτο πεισματικά τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των αστυνομικών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr στην έκθεση φέρεται να περιγράφονται «Σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το 7χρονο κοριοτσάκι, «η οποία προήλθε στις 3 με πέντε μέρες πριν από την 7/6», με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Ο 69χρονος δικηγόρος από τη Λαμία μετά την πολύωρη απολογία του πήρε το δρόμο για της φυλακές Τρίπολης με τη σύμφωνα της ανακρίτριας και της Εισαγγελέως έως ότου οριστεί η ημερομηνία δίκης προκειμένου να απολογηθεί για τα ειδεχθή κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται.

Ο ίδιος ο 69χρονος δικηγόρος επιμένει να δηλώνει αθώος, παρά τα στοιχεία της δικογραφίας που δεν άφησαν περιθώρια για κάποια άλλη εξέλιξη παρά την πολύωρη απολογία του.

Η απολογία του ηλικιωμένου κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες και ενώ ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος του απέναντι στη δικαιοσύνη χωρίς καν συνήγορο, καθώς κατά την έναρξη της διαδικασίας ο συνήγορός του ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories