Συγκλονίζει Η Δασκάλα Στο Χάρκοβο Που Γλύτωσε Από Ρωσικό Πύραυλο - «Είχα Φύλακα Άγγελο» - Fanpage

Συγκλονίζει Η Δασκάλα Στο Χάρκοβο Που Γλύτωσε Από Ρωσικό Πύραυλο – «Είχα Φύλακα Άγγελο»

Συγκλονίζει Η Δασκάλα Στο Χάρκοβο Που Γλύτωσε Από Ρωσικό Πύραυλο – «Είχα Φύλακα Άγγελο»

«Είχα φύλακα άγγελο», λέει και ξαναλέει η δασκάλα που γλύτωσε από ρωσικό πύραυλο στο Χάρκοβο – Η φωτογραφία της έγινε το σήμα κατατεθέν πίσω από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Είμαι πολύ τυχερή,μάλλον έχω έναν φύλακα – άγγελο, λέει η δασκάλα Ολένα Κυρίλο, έξω από το κατεστραμμένο σπίτι της,που χτυπήθηκε από πύραυλο στο Τσουγούγεφ, στο Χάρκοβο, σήμερα το πρωί. Οι φωτογραφίες με το γεμάτο αίματα πρόσωπο της είναι μέχρι στιγμης το «σήμα κατατεθέν» για την ανθρωπιστική τραγωδία πίσω από την ρωσική εισβολή.

Η δασκάλα είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι θα της συνέβαινε κάτι τέτοιο, καθώς περιέγραφε με λυγμούς την ζημιά στο κατεστραμμένο σπίτι της. Στο διάγγελμα που προηγήθηκε της εισβολής, ο Πούτιν είχε δεσμευθεί ότι δεν θα υπήρχε κίνδυνος για τους πολίτες της Ουκρανίας, με το επιχείρημα ότι οι ρωσικές δυνάμεις χρησιμοποιούν «όπλα ακριβείας» – αλλά ως το απόγευμα, τουλάχιστον 40 άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα παιδί, είχαν σκοτωθεί σε βομβαρδισμούς στο Χάρκοβο.

Η δασκάλα είπε ότι ποτέ δεν πίστευε ότι η Ρωσία θα εισέβαλε, αλλά διαβεβαίωσε ότι θα δώσει και αυτή τη μάχη της για την πατρίδα της. «Με όση ενέργεια διαθέτω», ανέφερε. Είμαι διευθύντρια, είμαι εκπαιδευτικός, μελετούσαμε την Ιστορία, δεν πίστευα ποτέ ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν στη γη μας», σε μία προφανή αναφορά στον ισχυρό του Πούτιν ότι ιστορικά, η Ουκρανία είναι μέρος της Ρωσίας.

Αφήστε το σχόλιο σας: