Θρήνος και Θλίψη! “Έσβησε” ξαφνικά το χαμόγελο του Νίκου Παπαδάκη από ανακοπή καρδιάς! (εικόνες) - Fanpage

Θρήνος και Θλίψη! “Έσβησε” ξαφνικά το χαμόγελο του Νίκου Παπαδάκη από ανακοπή καρδιάς! (εικόνες)

Στις 14:00 πόσταρε τραγούδι, λίγα λεπτά μετά ο Θεός τον πήρε δίπλα του!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια πολύ άσχημη είδηση!

Την τελευταία του πνοή άφησε ένα νέο παλικάρι ιδιαίτερα αγαπητός και χαμογελαστός! Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη! Έναν ταλαντούχο μουσικό που είχε συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες παίζοντας ντραμς, ενώ είχε συνεργαστεί με κορυφαία μαγαζιά στην Αθήνα και όχι μόνο!

Ο χαμογελαστός Νίκος άφησε την τελευταία του πνοή χτες το μεσημέρι από ανακοπή καρδιάς “βυθίζοντας” στο πένθος την οικογένειά του, τον χώρο της μουσικής αλλά και όσους τον γνώριζαν και είχαν μόνο καλά λόγια να πουν!
Ο Νίκος έφυγε ξαφνικά, χωρίς κανένα σημάδι από ανακοπή καρδιάς! Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ένα τραγούδι δείχνοντας πως είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και ένα παιδί με όρεξη για την ζωή! Λίγα λεπτά μετά ο Θεός έτσι ξαφνικά αποφάσισε να τον πάρει μαζί του!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του στο διαδίκτυο επικρατεί πανικός με τα μηνύματα πόνου και συμπαράστασης στην οικογένεια να είναι δεκάδες! Δείτε μερικά από αυτά!

 

 

πηγη

 

Αφήστε το σχόλιο σας: