Το ζευγάρι που έφτιαξε στην Αμαλιάδα το ωραιότερο δεντρόσπιτο στην Ελλάδα - Fanpage

Το ζευγάρι που έφτιαξε στην Αμαλιάδα το ωραιότερο δεντρόσπιτο στην Ελλάδα

 

Απίστευτο σε τι μπορεί να μετατραπεί ένα δέντρο!

Σας φαίνεται παραμυθένιο; Είναι…

Το δεντρόσπιτο στην Αμαλιάδα, μοιάζει εξωπραγματικό. Μοιάζει σαν εκείνα τα σπίτια που βλέπουμε στα εξώφυλλα περιοδικών του εξωτερικού με τις πιο περίεργες κατοικίες του κόσμου…

Είναι όμως στην Αμαλιάδα και εντυπωσιάζει από τις φωτογραφίες του και μόνο.

Ένα διαμέρισμα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείων, αν και κοστίζει πολύ λιγότερο από αυτές.

Το βιολογικό αγρόκτημα “Kotsifas estate treehouse” βρίσκεται σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Μέσω της σελίδας airbnb.gr το σπίτι στο δέντρο είναι διαθέσιμο σε όσους θέλουν να ζήσουν εναλλακτικές διακοπές στη φύση.

Το δεντρόσπιτο διαθέτει ένα κανονικό κρεβάτι, έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι, ψυγείο, ένα μπάνιο, μπαλκόνι, ενώ επιτρέπονται τα κατοικίδια και έχει διάφορες παροχές όπως στεγνωτήριο, πάρκινγκ και είδη πρώτης ανάγκης.

Ιδιοκτήτες και εμπνευστές της ιδέας ένα ζευγάρι, ο Γιώργος και η Τζένιφερ από την Αυστραλία. Μαζί με τις κόρες τους, έχουν δημιουργήσει τον δικό τους παράδεισο που όμως είναι ανοιχτός σε όλους.

Μαγειρεύουν για τους φιλοξενούμενους τους με βιολογικά προϊόντα, ενώ στην τιμή των 200 ευρώ τη μέρα περιλαμβάνεται ένα πλήρες γεύμα της επιλογής σας μαζί με κρασί, δωρεάν μάθημα γιόγκα ή μασάζ και φυσικά ηρεμία…

Απίστευτο τοπίο, ηρεμία και γαλήνη για να χαλαρώσετε, να ακούσετε πουλάκια, να κάνετε πεζοπορία, ή να κολυμπήσετε σε κοντινές παραλίες.

Η πόλη της Αμαλιάδας απέχει μόλις 5 χιλιόμετρα, ενώ υπάρχει μια στάση λεωφορείου στην Αμαλιάδα η οποία συνδέεται με όλες τις γραμμές.

Τι υπόσχεται αυτό το διαφορετικό ζευγάρι; Μια διαφορετική περιπέτεια…

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: