Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε δωρεά 20 οικίσκων στους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα - Fanpage

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έκανε δωρεά 20 οικίσκων στους σεισμόπληκτους στην Ελασσόνα

Εφόσον οι σκηνές στο γήπεδο στο Δαμάσι έχουν αυξηθεί με τον κόσμο να καταφθάνει συνεχώς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε στην δωρεά 20 οικίσκων, ώστε να εξυπηρετηθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

“Είμαστε στην τρίτη ήδη νύχτα που οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στις σκηνές. Οι συνθήκες είναι δύσκολες γιατί και το ψύχος είναι αρκετό αλλά ζούμε και με το φόβο των μετασεισμών. Χτες είχαμε ένα μεγάλο μετασεισμό κοντά στην περιοχή της Ελασσόνας που προσέθεσε φόβο σε όλους τους ανθρώπους. Το πρόβλημα επικεντρώνεται στο Δαμάσι, το χωριό που έχει πληγεί περισσότερο. Οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ έχουν χάσει τα σπίτια τους, καθώς έχουν κριθεί ακατάλληλα για να μείνουν. Κάποιοι είναι στις σκηνές, κάποιοι σε ξενοδοχεία, και η κατάσταση είναι δύσκολη” ανάφερε για την κατάσταση ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνας. στο Mega.

Όσον αφορά στη δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη τόνισε: “Θέλω να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου στο κ. Μαρινάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την διάθεση 20 οικίσκων σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η επικοινωνία αυτή έγινε σήμερα και ήταν άμεση η ανταπόκριση του κ. Μαρινάκη. Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των κατοίκων, για τη μεγάλη προσφορά του”.

Πηγή : sport24.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: