Βικτώρια Καρύδα: Δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα – Οι πληροφορίες για τη νέα της ζωή στην Αυστραλία - Fanpage

Βικτώρια Καρύδα: Δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα – Οι πληροφορίες για τη νέα της ζωή στην Αυστραλία

Η Βικτώρια Καρύδα βιώνει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, αφού ο άντρας της ζωής της και πατέρας των παιδιών της δεν είναι πια στη ζωή. Ο Γιάννης Μακρής έπεσε θύμα του αδίστακτου δολοφόνου του πριν περίπου δύο εβδομάδες έξω από το σπίτι του και από τότε η ζωή της οικογένειάς Μακρή άλλαξε.

Το περασμένο Σάββατο έγινε η κηδεία του Γιάννη Μακρή στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και τόσο η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα όσο και τα παιδιά τους ήταν εκεί. Η Βικτώρια ήταν η τραγική φιγούρα, ντυμένη στα μαύρα και έχοντας τα μακριά, ξανθά μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα δεν θύμιζε σε τίποτα το μοντέλο που γνωρίσαμε. Είδε τον σύζυγό της νεκρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Telegraph» το γνωστό μοντέλο πρόκειται να μείνει μόνιμα στην Αυστραλία στο πατρικό σπίτι του Γιάννη Μακρή, όπου θα μεγαλώσει και τα παιδιά της.

Πριν λίγες μέρες συνεργείο από την τηλεόραση της Αυστραλίας βρέθηκε έξω από το σπίτι της οικογένειας Μακρή και απαθανάτισε την Βικτώρια να βγαίνει από το σπίτι της και να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο σύζυγός της. Το μοντέλο, φανερά ενοχλημένο, μπαίνει γρήγορα στο αυτοκίνητο. Φαίνεται πως τόσο η Ελλάδα όσο και η βίλα στο Πανόραμα Βούλας δεν την χωράνε πια.

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Μαζί σου»:

Πηγή: .tlife.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: