Βόμβα με Ανδρέα Παπανδρέου - Πωλίνα Πατραμάνη: Χωρισμός αντί για γάμο. Γιατί τα έσπασαν - Fanpage

Βόμβα με Ανδρέα Παπανδρέου – Πωλίνα Πατραμάνη: Χωρισμός αντί για γάμο. Γιατί τα έσπασαν

Γιατί χώρισαν Ανδρέας Παπανδρέου και Πωλίνα Πατραμάνη;

Στην οικογένεια Παπανδρέου τα ζητήματα καρδιάς… είναι από τα κυρίαρχα αυτή την εποχή.

Όσο ο πατέρας, Γιώργος Παπανδρέου, ζει πιο αποκαλυπτικά από ποτέ τον έρωτα της ζωής του με τη νέα του σύντροφο, ο γιος του, Ανδρέας Παπανδρέου junior, περνάει στο στάδιο της απομόνωσης, αφού… μόλις χώρισε από την αγαπημένη του σύντροφο, Πωλίνα Πατραμάνη.

Αν και όλοι από το περιβάλλον της οικογενείας ανέμεναν να μάθουν πότε θα φάνε… κουφέτα από τον εγγονό του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αφού ήδη το πρώην ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στην Κρήτη και όλα έδειχναν ότι σύντομα θα ανέβαιναν και τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο ήρθε η μεγάλη ανατροπή στη ζωή τους και ο χωρισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret το ζευγάρι, Ανδρέας Παπανδρέου και Πωλίνα Πατραμάνη, ύστερα από πολύχρονη σχέση αποφάσισε από κοινού να βάλει οριστικά τέλος, αφού η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της.

Οι δρόμοι τους χώρισαν και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Secret», τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου όσο και η Πωλίνα Πατραμάνη περνάνε μια περίοδο απομόνωσης, αποφεύγοντας κοινούς φίλους, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Η ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου μεγάλωσε στην Αθήνα και μόλις αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο αποφάσισε να πάει στη Βοστώνη για να σπουδάσει οικονομικά.

Πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ανδρέας Παπανδρέου jr. άλλαξε σχέδια και μετακόμισε στη Νορβηγία για σπουδές στην κοινωνιολογία.

Έμεινε δύο χρόνια στο Οσλο, αφού μετά αποφάσισε να εγκατασταθεί στο Λονδίνο, κάνοντας μεταγραφή στο Πανεπιστήμιο Κεντ, με σκοπό να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο τμήμα «International Relations», δηλαδή στις Διεθνείς Σχέσεις. Επόμενος σταθμός του ήταν η Ελλάδα και συγκεκριμένα τα Χανιά, καθώς είχε ενημερωθεί για το πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο (ΜΑΙΧ), που επέλεξε για το μεταπτυχιακό του.

Πριν ασχοληθεί με τον βελονισμό, δούλεψε για κάποιο διάστημα στην εταιρεία Apivita, ενώ διετέλεσε για λίγο καιρό διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Πηγή: fimes.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: