Γιατί οι Αριστερόχειρες είναι τόσο σπουδαίοι Άνθρωποι; Δείτε ΤΙ λένε οι Επιστήμονες! Η Απάντηση θα σας Εκπλήξει.. - Fanpage

Γιατί οι Αριστερόχειρες είναι τόσο σπουδαίοι Άνθρωποι; Δείτε ΤΙ λένε οι Επιστήμονες! Η Απάντηση θα σας Εκπλήξει..

Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία, οι αριστερόχειρες είναι πραγματικά εξαιρετικοί!

Αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση, αφού πριν από 20 χρόνια οι μελέτες ανέφεραν ότι οι αριστερόχειρες πρόκειται να πεθάνουν γρηγορότερα και είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Ακόμη, η κυριαρχία του αριστερού χεριού αντιμετωπίζονταν σας ένα σημάδι αδυναμίας, που οι αριστερόχειρες καλούνταν να προσπαθήσουν να ξεπεραστούν. Αυτή η νέα μελέτη όμως, έχει αντίθετη άποψη!

Ενώ έχουν υπάρξει πολλές θεωρίες ως προς το γιατί οι άνθρωποι είναι αριστερόχειρες, οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη καταλήξει για το πια ακριβώς είναι η αιτία. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι είναι κληρονομικό από την πλευρά της μητέρας, και άλλες λένε ότι τα δίδυμα έχουν διπλάσιες πιθανότητες να είναι αριστερόχειρες. Το καλό είναι, ότι οι επιστήμονες μπορούν να προβλέψουν αν ένα μωρό είναι αριστερόχειρας, ενώ είναι ακόμα στη μήτρα. Το κυρίαρχο χέρι μπορεί να βρεθεί μέσα από τις κινήσεις του μωρού στους υπερήχους!

Ένα ακόμη ενδιαφέρον γεγονός για τους αριστερόχειρες, είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς γεννιούνται είτε στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του καλοκαιριού. Μια μελέτη έδειξε, ότι η πλειοψηφία έχει γεννηθεί μεταξύ των μηνών Μαρτίου και Ιουλίου.

Επιπλέον, οι αριστερόχειρες άνθρωποι τείνουν να είναι καλύτεροι σε αθλήματα. Οι κινήσεις τους είναι τόσο μοναδικές, που είναι δύσκολο για τους αντιπάλους τους να τις προβλέψουν. Στην πραγματικότητα, σχεδόν το 25 τοις εκατό των επαγγελματιών παικτών του μπέιζμπολ, και το 40 τοις εκατό των κορυφαίων παικτών του τένις είναι αριστερόχειρες!

2

Οι επιστήμονες επίσης πιστεύουν, ότι οι αριστερόχειρες είναι καλύτεροι στο να λύνουν πρόβλημα. Έχουν μεγάλες πιθανότητες να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο συν, αφού ζούμε σε έναν κόσμο που όλα εξαρτώνται από την τεχνολογία!

3

Στους πιο σπουδαίους αριστερόχειρες ανθρώπους συμπεριλαμβάνονται: Barack Obama, Bill Gates, Albert Einstein και Neil Armstrong. Εντυπωσιακό!

Credit: Shareably

Αφήστε το σχόλιο σας: