Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη - Περιγράφει πώς ανακοίνωσε στον γιο της - Fanpage

Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη – Περιγράφει πώς ανακοίνωσε στον γιο της

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, είναι καλεσμένη ρην Τρίτη το βράδυ η Άσπα Τσίνα όπου αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα

«Δεν θέλω να πεθάνεις…» της λέει ο γιος της κι εκείνη απαντάει με ψυχραιμία: «Τι λες αγόρι μου; Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω… Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα».

Μία «κατάθεση ψυχής» στην κυριολεξία -ακόμη κι αν η συγκεκριμένη διατύπωση έχει χρησιμοποιηθεί καταχρηστικά σε πολλές περιπτώσεις- κάνει απόψε η Άσπα Τσίνα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη γεμάτη δύναμη, θάρρος και συγκινητικές αποκαλύψεις.

Θυμάται ότι οι γονείς της ήταν πολύ συντηρητικοί και δεν τη φαντάζονταν με τίποτα τραγουδίστρια, αποκαλύπτει ότι έλεγε ψέματα ότι είναι παντρεμένη μετον σύντροφό της για να προστατέψει τον γιο που είχε αποκτήσει και τολμάει να παραδεχτεί πως έμαθε από τρίτους ότι ο σύντροφός της την απατούσε και ποτέ δεν του το συγχώρησε που δεν της το είπε ο ίδιος. Με μεγάλη περηφάνεια μιλώντας για τον γιο της, εξηγεί ότι έχει υψηλό δείκτη ευφυίας και είναι μέλος της MENSA, ενώ δεν κρύβει ότι απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά της και δε θέλει κάποιον σύντροφο στο πλευρό της.

«¨Εζησα πολύ ωραία πράγματα. Αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου»
«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία περιγράφει ότι το τελευταίο της βιντεοκλίπ το γύρισε τέσσερις ημέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο. «Πονούσα αλλά το ήθελα πολύ…».

«Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη (απόψε στις 00.00, Alpha)

Η Άσπα Τσίνα συγκλόνισε με την εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη. Η τραγουδίστρια έκανε γνωστή για πρώτη φορά τη “μάχη” που δίνει με τον καρκίνο, στέλνοντας το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

Η Άσπα Τσίνα τόνισε πως μετά τη διάγνωση που έκαναν οι γιατροί, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στον γιο της για την υγεία της. Μάλιστα, περιέγραψε πώς του ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκίνησε με τα όσα είπε.

“Μου το είπαν Παρασκευή. Το είπα στη μητέρα μου και τον γιο μου. Πριν πάρω τη διάγνωση. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε να τακτοποιήσω το παιδί και τα σκυλιά για να φύγω για την Αθήνα. Δεν ήξερα πότε θα επέστρεφα. Το παιδί με έβλεπε. Είχα μια εβδομάδα που ήμουν σε αυτή την άθλια κατάσταση και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Γύρισα και το ανακοίνωσα στον γιο μου. Του λέω “κοίταξε Ιάσωνα έτσι κι έτσι έχουν τα πράγματα”. “Τι λες μαμά;” μου λέει.

Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει τι είναι αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Αυτός ο αιματολογικός καρκίνος ορίζεται ως ο καρκίνος που τρώει τα οστά. (…) Ο μόνος ο οποίος ήταν ψύχραιμος και ένιωθα ότι με καταλαβαίνει στο εκατό τοις εκατό ήταν ο γιος μου. Όταν του είπα για τον καρκίνο μου είπε: “Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις” και του είπα: “Δεν υπάρχει περίπτωση να πεθάνω, δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα αλλά κάποια στιγμή όλοι πεθαίνουμε. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι γεννιόμαστε μόνοι μας και πεθαίνουμε μόνοι μας. Στο μεσοδιάστημα της ζωής μας, συναντούμε ανθρώπους οι οποίοι δεν είναι τυχαίοι για τη ζωή μας, υπάρχει λόγος. Η μαμά είναι δίπλα σου για να σε βοηθάει όσο μπορεί και στο βαθμό που μπορεί. Η ύπαρξή σου δεν είναι συνεξάρτηση της δικής μου ύπαρξης. Δεν θέλω να είσαι φοβισμένος!”, ανέφερε.

Αφήστε το σχόλιο σας: