Αναστασία Γιούσεφ για τις μάσκες: «Δεν πρέπει να ανεχτούμε να είμαστε πρόβατα» - Fanpage

Αναστασία Γιούσεφ για τις μάσκες: «Δεν πρέπει να ανεχτούμε να είμαστε πρόβατα»

Μια μερίδα πoλιτών, εξακoλουθεί να μην πιστεύει στoν κoρωνοϊό και να υποστηρίζει πως πρόκειται για μια οργανωμένη συνωμοσία, η οποία έχει στόχο να υποτάξει και φιμώσει την ανθρωπότητα. Ανάμεσα σε αυτούς και ορισμένοι celebrities που εκφράζουν τις αμφιλεγόμενες απόψεις τους μέσα από τα social media.

Μαζί με τους διάσημους που σηκώνουν αντάρτικο, ακόμα κι αν η διάδοση του ιού εξακολουθεί να στοιχίζει τη ζωή σε ευπαθείς ομάδες, η Αναστασία Γιουσεφ. Η χορεύτρια που έγινε διάσημη με τους προκλητικούς χορούς της και το lifestyle της που υπερξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, πρόσφατα έβγαλε και το… πρώτο της single, σηκώνει αντάρτικο στα νέα μέτρα.

Μέσα από Insta Story, η Αναστασία Γιούσεφ, καλεί τους συμπολίτες της να μην είναι πρόβατα και να μην δέχονται όσα μας λένε:

«Δεν πρέπει να ανεχτούμε να είμαστε πρόβατα σε… Σε ό,τι μας λένε μάσκα, ναι, ναι κορωνοϊός ναι, τσιπάκι ναι! Δεν ξέρω, ακούω άσχημα πράγματα και δεν μου αρέσουν αυτά! Μήπως πρέπει σιγά σιγά να κάνουμε κάτι όλοι μαζί;» λέει η Αναστασία Γιούσεφ και είναι έτοιμη για… επανάσταση.

Αφήστε το σχόλιο σας: