Αποθέωση! Η συνταξιούχος του Shopping Star που δεν έβαλε… γλώσσα μέσα έκανε μέχρι και την Καγιά να κλαίει από τα γέλια (Vid) - Fanpage

Αποθέωση! Η συνταξιούχος του Shopping Star που δεν έβαλε… γλώσσα μέσα έκανε μέχρι και την Καγιά να κλαίει από τα γέλια (Vid)

Η κυρία Σοφία κατάφερε, αν και η μεγαλύτερη στην παρέα, να κερδίσει τις εντυπώσεις της τελευταία εβδομάδα του Shopping Star.

Η 68χρονη συνταξιούχος δεν τρόμαξε από τον νεώτερο σε ηλικία ανταγωνισμό στον διαγωνισμό και έπεσε με τα μούτρα διεκδικώντας το έπαθλο. Το έκανε μάλιστα με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Η κυρία Σοφία κυριολεκτικά δεν έβαλε γλώσσα μέσα όλη την εβδομάδα, με απολαυστικά σχόλια για τις συμπαίκτριες της αλλά ήταν η ημέρα που διαγωνίστηκε η ίδια που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της.

Σε έναν ατέλειωτο μονόλογο, ο οποίος περιείχε αυτοαποθέωση για το γούστο της και κάθε σύνολο που έκρυβε στην ντουλάπα της, η κυρία Σοφία έκανε τους τηλεθεατές και τη Βίκυ Καγιά να «κλάψουν» από τα γέλια, δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στο παιχνίδι.

ΝΟΤΡ ΜΑΝΤΑΜ

Μερικές ώρες πριν το τέλος της Κυριακούλας των Βαΐων, σας καλωσορίζω στη Μεγάλη Εβδομάδα με λίγο από χριστιανικό πνεύμα

Gepostet von thecurlysue am Sonntag, 21. April 2019

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: