Η Λάουρα σε μία εξομολόγηση- φωτιά- Η ατάκα για πρώην σύντροφό της που θα συζητηθεί (Vid) - Fanpage

Η Λάουρα σε μία εξομολόγηση- φωτιά- Η ατάκα για πρώην σύντροφό της που θα συζητηθεί (Vid)

Η Λάουρα Nάργες μιλά πρώτη φορά για πρώην σύντροφό της που ήθελε να την αλλάξει!

Η Λάουρα μίλησε πρώτη φορά για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν για το σώμα της, για το πώς πήρε την απόφαση να πάει σε ψυχολόγο και αναφέρθηκε σε έναν άντρα που ήθελε να την αλλάξει.

Αρχικά η Λάουρα είπε στην Νάνσυ Παραδεισάνου και στην εκπομπή «Ελένη»: «Έχω γίνει πια κορίτσι του γυμναστηρίου. Μπορεί να πάω και 5 φορές τη εβδομάδα.

Τα σχόλια στο αν είμαι παχιά ή όχι με πλήγωναν γιατί με απασχολούσε ούτως ή άλλως η εμφάνιση μου. Από το δημοτικό είχα μπει σε σκέψεις για το σώμα μου, επειδή ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα Γερμανάκια.

Δεν έχω συμπεριφερθεί σωστά στον οργανισμό μου από άποψη διατροφής. Έχω κάνει χαζομάρες. Δεν έχουν όλοι τρόποι για το πώς θα σου πουν κάτι, ο περισσότερος κόσμος μπορεί να σου κάνει ένα σχόλιο λόγω οικειότητας, όχι για να σε πληγώσει.»!

Η Λάουρα πια γυμνάζεται και φαίνεται

Η Λάουρα ανέφερε ότι έχει κάνει πολλές «χαζομάρες» διατροφικά

Η Λάουρα έχει κορμί λαμπάδα πια αφού όπως τόνισε γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα

Και αποκάλυψε: «Αφορμή για να πάω σε ψυχολόγο, ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν ήξερα ποια ήμουν, που πήγαινα και τι έκανα. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία. Πάντα έψαχνα το πατρικό πρότυπο στις σχέσεις μου, ήταν λάθος! Έψαχνα έναν σύντροφο για να με προστατεύει και να με προσέχει παραπάνω. Αρχίζω να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Πάντα προσπαθούσα να ευχαριστώ τους άλλους. Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει να με αλλάξει. Φταίω εγώ που το επέτρεπα!»

Δείτε τι άλλο είπε πρώτη φορά στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην «Ελένη»!

Πηγη gossip-tv.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: