Θρήνος. Νεκρός μόλις στα 32 του χρόνια ο γνωστός DJ Γιάννης Βέης - Fanpage

Θρήνος. Νεκρός μόλις στα 32 του χρόνια ο γνωστός DJ Γιάννης Βέης

Θρήνος. Νεκρός μόλις στα 32 του χρόνια ο γνωστός DJ Γιάννης Βέης
Θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και μερικές ώρες η είδηση του θανάτου του Γιάννη Βέη ο οποίος έχασε την μάχη με τη ζωή. Μια μάχη άνιση που έδινε εδώ και μήνες, χτυπημένος από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον νίκησε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλλε ο ίδιος και η οικογένεια του όλο αυτό το διάστημα.

Ο Γιάννης, γνωστός DJ και από τα πλέον αγαπητά παιδιά είχε μεταβεί στο Πεκίνο πέρυσι το καλοκαίρι στην ειδική κλινική του Πεκίνου «Wu Stem Cells Medical Center» για την αντιμετώπιση της νόσου του, ALS, τη νόσο Χόκινγκ έχοντας την στήριξη και της τοπικής κοινωνίας. Τελικά δεν τα κατάφερε και χθες έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε όλους.
Το lesvospost γράφει πώς πρίν από έναν χρόνο η είδηση για την σπάνια νόσο πού έπασχε ο Γιάννης έκανε τον γύρω της Ελλάδας, προκαλωντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο και την οικογένεια του, με σκοπό να μαζευτεί το ποσό πού χρειαζόταν ώστε ο Γιάννης να μεταβεί στο εξωτερικό. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ή μητέρα του μέσα από αναρτήσεις στο Facebook.

πηγη nassosblog.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: