Καταγγελία - σοκ για το Μάρκο Σεφερλή: «Με πλάκωνε στις σφαλιάρες...» (pics) - Fanpage

Καταγγελία – σοκ για το Μάρκο Σεφερλή: «Με πλάκωνε στις σφαλιάρες…» (pics)

Απίστευτες καταγγελίες από γνωστό ηθοποιό για τον Μάρκο Σεφερλή.

Είχε υποδυθεί τον ρόλο του Βέγγου στην ταινία, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο Ηλίας του 16ου, ωστόσο η συνεργασία τους του έμεινε ανεξίτηλη για όλους τους λάθος λόγους.

«Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο», δήλωσε ο ηθοποιός προκαλώντας σοκ.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας την επίθεση: «Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά».

Δείτε στην gallery ποιος ηθοποιός έκανε την απίστευτη καταγγελία:

Απίστευτες καταγγελίες για τον Μάρκο Σεφερλή από πρώην συνεργάτη του.

Ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον Σεφερλή στην παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου» και αποκάλυψε όσα έγιναν πίσω από την σκηνή.

«Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στην τελευταία σκηνή, τόσο στην ταινία όσο και στο θεατρικό, είναι η στιγμή που ο αστυφύλακας πρέπει να ρίξει σφαλιάρες στον φίλο του επειδή τον συνέλαβαν.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε υποδυθεί τον ρόλο του Βέγγου στην ταινία, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο Ηλίας του 16ου, με την συνεργασία τους να του μένει… αξέχαστη για τους λάθος λόγους.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: