Καφέ της Χαράς: Όλο το πρώτο Επεισόδιο! Καρέ - καρέ ακριβώς τι θα δούμε στις Οθόνες μας - Fanpage

Καφέ της Χαράς: Όλο το πρώτο Επεισόδιο! Καρέ – καρέ ακριβώς τι θα δούμε στις Οθόνες μας

Mπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά το απωθημένο έχει μείνει… Τι θα συμβεί στα αλήθεια όταν ενωθούν ξανά οι δρόμοι του Περίανδρου Πώπωτα και της Χαράς Χάσκα; Το πρώτο επεισόδιο της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα 31 του μηνός, θα σας δώσει μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι…

Εχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες μέχρι το Κολοκωτρονίτσι να αποκτήσει και πάλι ζωή! Μέχρι ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας) να συναντήσει μετά από είκοσι χρόνια τη Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου) και ο πόλεμος να συνεχιστεί από εκεί που τον άφησαν. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είκοσι χρόνια μετά και ενώ όλα κυλούν (σχετικά) αρμονικά στο χωριό, του οποίου δήμαρχος είναι πλέον η Σταυρούλα (Τζόυς Ευείδη), καίγεται ξαφνικά το περιβόητο «Καφέ της Χαράς». Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η κόρη της Χαράς, Βάλια (Εφη Ρασσιά), δικηγόρος πλέον, παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στο χωριό που απέκτησε τις ομορφότερες παιδικές αναμνήσεις για να μάθει τι έχει συμβεί. Η μητέρα της, που πλέον έχει έναν νέο σύντροφο, αρνείται να την αφήσει μόνη της και πηγαίνει μαζί της. Εκεί η Βάλια θα συναντήσει παλιούς αλλά και νέους κατοίκους που με τον τρόπο τους θα την πείσουν να μείνει μόνιμα στο τιμημένο Κολοκοτρωνίτσι. Πρώτο απ’ όλους θα δει τον Μάνο (Πάρις Σκαρτσολιάς), πρώην Μανωλάκη, τον παιδικό της έρωτα, ο οποίος θα αναστατωθεί από την παρουσία της καθώς πλέον είναι αρραβωνιασμένος με τη γιατρό του χωριού, την Αρετή (Μαριαλένα Ροζάκη). Τόσο ο Περίανδρος όσο και η Χαρά θα βρεθούν απέναντί τους και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην ερωτευτούν ξανά οι δύο νέοι. Οπως φαίνεται όμως, υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο καθώς οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά όταν η Βάλια αποφασίσει να ζήσει μόνιμα στο χωριό και φυσικά να ανοίξει ξανά το μαγαζί της μητέρα της. Μια νέα εποχή του Καφέ της Χαράς ξεκινάει, παρά τις αντιρρήσεις του Περίανδρου και της Χαράς. Τα βλέμματα όμως θα στραφούν στην… ουρανοκατέβατη παρουσία της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) που παρουσιάζεται ως η νέα υπάλληλος του Καφέ. Η σύγκρουση με τον Περίανδρο είναι δεδομένη…

Μια νέα εποχή όμως θα δούμε να ξημερώνει από το πρώτο επεισόδιο και για το δημαρχείο. Ο νέος υπάλληλός του, ο Οθων (Βαγγέλη Δουκουτσέλης) θα σταθεί στο πλευρό της δημάρχου, γεγονός που θα πυροδοτήσει νέα επεισόδια με τον Φατσέα (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) ο οποίος μην έχοντας στον ήλιο μοίρα, πιάνει δουλειά στο δημαρχείο, στον τομέα της ανακύκλωσης. Και αυτό γιατί το καφενείο του ανήκει πλέον στον… -μπλεγμένο σε βρομοδουλειές- Σταύρακα (Γιάννης Παπαθανάσης).

Και αν νομίζετε πως οι Πουλόπουλοι και οι Πολυμεναίοι δεν μένουν πλέον στο χωριό… γελιέστε! Παρόλο που έχουν ωριμάσει ηλικιακά, η καρδιά παραμένει νέα όπως παραμένει και η υπόνοια ότι ο Τάσος (Κώστας Φλωκατούλας) και η Κανέλλα (Φωτεινή Ντεμίρη) διατηρούν πάντα κρυφή σχέση.

Αφήστε το σχόλιο σας: