Κροίσος ο Ριχάρδος: Δείτε τον στο Υπερπολυτελές Σκάφος του μες τη Χλιδή - Fanpage

Κροίσος ο Ριχάρδος: Δείτε τον στο Υπερπολυτελές Σκάφος του μες τη Χλιδή

Πώς είναι το σκάφος του Ριχάρδου; Ο Ριχάρδος – Δημήτρης Μυλώνας έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ως «βασιλιάς του χρυσού». Με μότο «αγοράζω σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού», τα χρόνια των μνημονίων και μέχρι τη σύλληψή του έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της τηλεόρασης.

Λάτρης των μπουζουκιών, του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια, συγκεκριμένης πανάκριβης μάρκας σαμπάνιας, των υπερατλαντικών ταξιδιών και των διακοπών στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. O 51χρονος Ριχάρδος ζούσε για δεκαετίες το δικό του όνειρο, αφού τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στον δρόμο προς τη… δόξα. Εκτός ίσως από την έρευνα και την παραλίγο δίωξή του πέρυσι, η οποία τελικά κατέπεσε αφού δεν εντοπίστηκε τίποτα μεμπτό εις βάρος του.

Αυτή την περίοδο, ο «Mr Χρυσός» πήρε το άνετο και πολυτελές σκάφος του και άρχισε να πλέει στον Αργοσαρωνικό για να καταλήξει στο λιμάνι της Αίγινας. Σύμφωνα με αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το europost.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας Ριχάρδος απολαμβάνει την ομορφιά της αυγουστιάτικης νύχτας μαζί με εκλεκτή παρέα.

Μάλιστα, δεν έχει κόψει τις χαρακτηριστικές του συνήθειες, όπως το πάθος του για τις πανάκριβες γαλλικές σαμπάνιες, τις οποίες γεύεται με τη συντροφιά του.

Αφήστε το σχόλιο σας: