Λιάγκας: «Οφεiλω εγώ, να τη δω αυτή στην παραλiα;»! Σχόλια «φωτιά» του δημoσιογράφου για Plus Size μοvτέλο - Fanpage

Λιάγκας: «Οφεiλω εγώ, να τη δω αυτή στην παραλiα;»! Σχόλια «φωτιά» του δημoσιογράφου για Plus Size μοvτέλο

Λιάγκας: «Οφεiλω Εγώ, Να τη Δω Aυτήν στην Παραλiα;»! Σχόλια ‘Φωτιά’ του Δημoσιογράφου για Plus Size μοvτέλο

Το βίντεο που ακολουθεί τα λέει όλα.

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM2 – Μάλλον δεν συμφωνεί ο Γιώργος Λιάγκας με τη φιλοσοφία του plus size. Και σίγουρα δεν πείθεται από αυτού του είδους…

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

για μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM2…

Μάλλον δεν συμφωνεί ο Γιώργος Λιάγκας με τη φιλοσοφία του plus size. Και σίγουρα δεν πείθεται από αυτού του είδους τον ακτιβισμό για τους διαφορετικούς σωματότυπους γυναικών.

Γι’ αυτό, ίσως, και με αφορμή το plus size κορίτσι που έχει μπει στο σπίτι του GNTM, την Κατερίνα Πεφτίτση, ο παρουσιαστής και μέσα από την εκπομπή του «Μεσημέρι», προχώρησε σε μερικά αρκετά σκληρά σχόλια, τα οποία θα συζητηθούν.

«Να ξεκινήσουμε από την κοπέλα αυτή, την Πεφτίτση. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά, δεν ξέρω πώς να το πω, δε λέω χοντρή, να πρέπει να τη δούμε και να πρέπει αυτή να πείσει τον εαυτό της πως είναι υπέρβαση να βγαίνει να αλειφθεί με λάδι και να είναι υγρή στην παραλία σαν διαφήμιση της Greenpeace.

Οφείλω εγώ, να τη δω αυτήν στην παραλία, με τα παραπάνω κιλά; Δε θέλω να τη δω γιατί αυτή δεν θα γίνει ποτέ μοντέλο. Γιατί αυτό με το plus size πολύ ωραία καραμέλα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, όμως δεν σταμάτησε εκεί.

«Εγώ θεωρώ πως παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν. Εγώ είμαι χοντρός και είμαι ο τελευταίος που μιλάω. Αλλά το ότι είμαι παραπάνω κιλά και κλαίω που κυλίστηκα με το λίπος στην παραλία, δεν το καταλαβαίνω. Άρα, λοιπόν, εμένα που με λένε χοντρό στον δρόμο, να βγω και εγώ με τις πατσές στην παραλία και να πω….»…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: