Ομογενής κατέθεσε μήνυση για προσβολή εθνικού συμβόλου εναντίον του Τούρκου ηθοποιού Τζαν Γιαμάν - Fanpage

Ομογενής κατέθεσε μήνυση για προσβολή εθνικού συμβόλου εναντίον του Τούρκου ηθοποιού Τζαν Γιαμάν

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η φωτογραφία του Τούρκου ηθοποιού Τζαν Γιαμάν, στην οποία ποζάρει στο φακό με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο και φόντο την Ελληνική σημαία στην Ακρόπολη.

Παρά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Τούρκος ηθοποιός, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι «πρέπει να έχετε τρελαθεί αν νομίζετε ότι έκανα κάποια κακή κίνηση», τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν επικριτικά.

Μάλιστα χθες το βράδυ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, ένας ομογενής που παραθερίζει στο ξενοδοχείο Natura στη περιοχή Λουτράκι, Σκοπέλου, οδήγησε 40 χλμ προκειμένου να επισκεφτεί το Α.Τ Σκοπέλου και να καταθέσει μήνυση για προσβολή εθνικού συμβόλου εναντίον του Τούρκου ηθοποιού, ενώ ειδοποιήθηκε και η εισαγγελέας.

Το protothema.gr εντόπισε τον ομογενή Παναγιώτη Καφαντάρη στο ξενοδοχείο του, ο οποίος αρχικά επιβεβαίωσε την είδηση και στη συνέχεια εξήγησε το λόγο για τον οποίο προέβη στην ενέργεια να καταγγείλει τον Τούρκο ηθοποιό.

«Όταν είδα αυτή τη φωτογραφία στα μέσα δικτύωσης, δεν πίστευα στα μάτια μου» λέει ο Παναγιώτης Καφαντάρης, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου και ιδιοκτήτης εταιρίας κέτερινγκ. Για να προσθέσει: « Ως Έλληνας ένοιωσα προσβολή. Σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τις προκλήσεις να διαδέχονται η μια την άλλη, σκέφτηκα πως έπρεπε με κάποιο τρόπο να αντιδράσω για να προστατέψω την αξιοπρέπεια μας».

Ο κ. Καφαντάρης επικοινώνησε με τους δικηγόρους του στο Λονδίνο προκειμένου να ζητήσει τη νομική συμβουλή τους, για το πως πρέπει να χειριστεί το θέμα. Εκείνοι επικοινώνησαν με Έλληνες συνεργάτες τους, οι οποίοι τους εξήγησαν ότι ο πελάτης τους θα μπορούσε κάλλιστα να επισκεφτεί το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να καταθέσει μήνυση για προσβολή εθνικού συμβόλου, όπως και έγινε έστω κι αν χρειάστηκε να οδηγήσει επί 40 λεπτά μέσα στη νύχτα για να φτάσει στη Χώρα της Σκοπέλου.

[thecaller.gr]

Αφήστε το σχόλιο σας: