Ο Καπουτζίδης Έδωσε τα Χέρια με το νέο Mega! Αυτές οι Αγαπημένες Σειρές του Επιστρέφουν! - Fanpage

Ο Καπουτζίδης Έδωσε τα Χέρια με το νέο Mega! Αυτές οι Αγαπημένες Σειρές του Επιστρέφουν!

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι άνθρωποι που τρέχουν τις διαδικασίες για το Mega ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έτσι το κανάλι που θα βγει στον αέρα θα μπορεί να μεταδίδει τις σειρές του Έλληνα δημιουργού που ήταν στο Mega χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού η σειρά «Σαββατογεννημένες» θα βγαίνει στον αέρα πριν το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Το κεντρικό δελτίο θα μεταδίδεται στις οκτώ το βράδυ. Αμέσως μετά θα βλέπουμε επεισόδια του «Παρά πέντε» με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συμφωνία Καπουτζίδη με κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Έλληνας δημιουργός σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών είχε δώσει τα χέρια για την μετάδοση του ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε για την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς αγώνες. Το «team Hellas» όπως τιτλοφορείται θα δώσει στο τηλεοπτικό κοινό όλες τις πληροφορίες για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού του 2020 στο Τόκιο.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι επαφές έχουν γίνει και με άλλους δημιουργούς. Το ζήτημα των δικαιωμάτων άλλωστε ήταν το μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση της ταινιοθήκης του Mega αφού μιλάμε για διαφορετικές συμφωνίες με τους δημιουργούς των σειρών.

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: