Ο Παντελής του MasterChef στηρίζει Σπυριδούλα: «Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται» - Fanpage

Ο Παντελής του MasterChef στηρίζει Σπυριδούλα: «Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται»

Τι είπε για τον φίλο του Χρήστο Μπάρκα;

Ο Παντελής Βούρος αποχώρησε από το MasterChef και σήμερα βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής βρέθηκε απέναντι από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Ανάμεσα σε αυτούς, αναφέρθηκε εκτενώς στον Χρήστο Μπάρκα, με τον οποίο ήρθε ιδιαίτερα κοντά, αλλά και την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. «Ο Χρήστος είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Ξεπερνάει κάθε όριο φαντασίας η καλοσύνη του. Έχει ψυχή παιδιού. Κάποιες συμπεριφορές τον πείραξαν, τύπου να κρίνουν το πιάτο του. Του είχα πει ότι δεν υπάρχει λόγος να χαλιέται γι’ αυτά τα θέματα».

«Η Σπυριδούλα είναι λίγο παρεξηγημένη, δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Ό,τι ήθελε να πει το έλεγε μπαμ! Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από μας στις κάμερες, αλλά στην παρέα ήταν πάρα πολύ καλή. Ίσως όταν κάποιον τον συμπαθεί θα τον υποστηρίξει λίγο παραπάνω. Δεν είναι τόσο αντικειμενική σε όλα της», τόνισε ο Παντελή Βούρος.

Πηγη: protothema.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: