Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Το νέο βήμα στην ζωή τους! «Έσκασαν» τα νέα! - Fanpage

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το νέο βήμα στην ζωή τους! «Έσκασαν» τα νέα!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κάνουν νέο βήμα στην ζωή τους! «Έσκασαν» τα νέα για το ζευγάρι και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη μέρα που αποφάσισαν ότι είναι γεννημένοι να μείνουν… μια ζωή μαζί και έκτοτε έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη κάθε χρόνο περνούν αυτές τις μέρες μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, τη 10χρονη Αναστασία, τον 7χρονο Αλέξανδρο, την 6χρονη Αριάδνη και τον 3χρονο Απόλλωνα, γυρνώντας τα νησιά με το σκάφος τους.

Από την Κρήτη στη Σχοινούσα, όπου και τους συνάντησε ο φακός του YOU, ταξίδεψε το ζευγάρι με κατεύθυνση μετέπειτα στις υπόλοιπες Κυκλάδες, απολαμβάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Με απίστευτη απλότητα απόλαυσαν τις βουτιές τους δίπλα στον απλό κόσμο κάνοντας θαλάσσια σπορ, με τον «μπαμπά» Σάκη να βουτάει με τη μάσκα του στα βαθιά και να εξερευνά τον βυθό.

Την ίδια ώρα η Κάτια Ζυγούλη είχε αναλάβει να μυήσει τα παιδιά τους στα θαλάσσια σπορ με τα δύο αγόρια, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, να μοιάζουν ως οι… καλύτεροι μαθητές, ενώ αυτές τις μέρες θα επιστρέψει στο νέο της εγχείρημα, το κανάλι της στο Youtube «Katia’s stories», απ’ όπου μοιράζεται προσωπικές της στιγμές, ιστορίες της καθημερινότητας, αλλά και συνταγές μαγειρικής!

Πηγή:

Αφήστε το σχόλιο σας: