Σπάραζε στο κλάμα η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή, όταν δεν ήταν στον αέρα – Βίντεο - Fanpage

Σπάραζε στο κλάμα η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή, όταν δεν ήταν στον αέρα – Βίντεο

Φορτισμένη πολύ ήδη από την έναρξη της τελευταίας της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη είπε “αντίο” στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η παρουσιάστρια ήδη από την έναρξη της εκπομπής εκμυστηρεύτηκε:

“Συγγνώμη δε μπορώ να μιλήσω. Παρόλο που το έργο αυτό το έφτασα εκεί που ήθελα. Ποτέ δεν έβαλα σε σειρά τις σκέψεις μου. Αν κάτι θέλω να θυμάστε είναι πως ό,τι βλέπατε ήταν αλήθεια και ότι την κάθε μέρα την ευχαριστήθηκα μέσα από τη ψυχή μου.

Σήμερα δεν κλείνει μόνο ο κύκλος του Alpha, κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος δικός μου. Και να ξανανοίξει μετά θα είναι κάτι άλλο. Δε μπορεί να είμαι η ίδια. Κλείνει ένα κεφάλαιο πολύ τεράστιο για μένα. Δεν ξέρω αν τα όνειρά μου πήγαν ποτέ τόσο μακριά. Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Δε θα είχα κάνει τίποτα αν δεν είχα πέσει στους σωστούς ανθρώπους”.

Τα δάκρυα ήρθαν πολλές φορές στα μάτια της ωραίας Ελένης κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής. Βλέποντας τους ανθρώπους με τους οποίους έχει περάσει τόσα χρόνια συνεργασίας μαζί τους, αλλά και μπροστά σε μια τόσο σημαντική απόφαση για τη ζωή της που θα φέρει τεράστια αλλαγή, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Στα backstage πλάνα που δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η παρουσιάστρια σπαράζει στο κλάμα και παίρνει βαθιές ανάσες, την ώρα που στον αέρα της εκπομπής εμείς βλέπαμε ένα βίντεο με στιγμές.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: