Χρήστος Μπάρκας: Αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων του Mr. «Κρατς»! - Fanpage

Χρήστος Μπάρκας: Αυτή είναι η γυναίκα των ονείρων του Mr. «Κρατς»!

Στο DownTown Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Χρήστος Μπάρκας και… είπε πολλά.

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης αφιερώθηκε στη σχέση του με τις γυναίκες, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι είναι αρσενικό μιας άλλης εποχής, να δηλώνει πιστός και να μη διστάζει να περιγράψει το πώς ακριβώς ονειρεύεται τη γυναίκα που θέλει στο πλευρό του.

Χρήστο, είμαστε όλες αυτιά!

Ντρέπεσαι όταν σε φλερτάρουν;

Ναι, δεν νιώθω τόσο άνετα. Μπορεί να έχεις κρατήματα ακόμα και μπροστά σε ένα ωραίο συναίσθημα, όπως το φλερτ. Απλά, εγώ δεν είμαι τόσο εκδηλωτικός στις προσωπικές μου σχέσεις. Άσε που είμαι Ζυγός, άρα και αναποφάσιστος (γελάει).

Ερωτεύεσαι εύκολα;

Όταν βρω κάτι που να αξίζει, έναν άνθρωπο σπάνιο, με ευαίσθητη ψυχή, λεπτά αισθήματα που θα είναι εκεί για εμένα κι εγώ εκεί για εκείνον, τότε θα κάνω το βήμα.

Ξέρεις, είναι αυτό που λες «βρήκα το ιδανικό». Προς το παρόν, πάντως, δεν το έχω βρει. Δεν έχω ερωτευτεί δυνατά, μέχρι τώρα. Έχω νιώσει πολύ όμορφα πράγματα, έχω κάνει σχέσεις, αλλά, μέχρι σήμερα, δεν έχω ζήσει κάτι τρομερά έντονο.

Ως πιτσιρικάς ήσουν και τότε ντροπαλός με τα κορίτσια;

Εκεί να δεις τι γινόταν! Δεν μιλούσα καθόλου, ειδικά αν μου άρεσε μία κοπέλα. Το καταλάβαιναν, νομίζω, επειδή δεν μιλούσα. Κοκκίνιζα κι εύκολα!

Πώς είσαι σήμερα στην προσωπική σου ζωή;

Εννοείς αν είμαι μόνος; Ε, τι θα είμαι; Τώρα βγήκα από το παιχνίδι! Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά…

Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας για σένα;

Με ενδιαφέρει η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, να έχει ευαίσθητη και καλή ψυχή. Να έχει χιούμορ, να είναι καλός άνθρωπος. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά ο χαρακτήρας είναι που γοητεύει και όχι το σώμα. Το σώμα με τα χρόνια αλλάζει. Ο χαρακτήρας μένει ο ίδιος.

Ξέρω τι αναζητώ κι όταν το βρω, θα είμαι ευτυχισμένος και σε αυτό το κομμάτι. Σαφώς και μετράει η εμφάνιση, όμως, για μένα όχι και τόσο. Δεν έχει σημαντικό ρόλο, όσο κι αν το επιβάλλει η εποχή. Ζούμε σε μία κατάσταση που όλοι πρέπει να είμαστε «τέλειοι» εξωτερικά. Εσωτερικά, όμως, τι γίνεται;

Είσαι σχεδόν συγκινητικός… Ως παιδί μιας άλλης εποχής. Να φανταστώ ότι είσαι και πιστός στις σχέσεις σου, έτσι;

Α, ναι, δεν το συζητώ! Αν πω ότι μπαίνω σε σχέση με μία κοπέλα είμαι εκεί, δίπλα της σε όλα! Δεν βρίσκω τον λόγο να είμαι με μία γυναίκα και να κάνω και κάτι άλλο. Είμαι πολύ δοτικός και τρυφερός στις σχέσεις μου. Αυτές τις εικόνες έχω κι από το σπίτι μου, δηλαδή.

Πηγή:  dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: