Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η Αλήθεια για το #metoo και Η Εξομολόγηση για Πέτρο Φιλιππίδη - Fanpage

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η Αλήθεια για το #metoo και Η Εξομολόγηση για Πέτρο Φιλιππίδη

Στον Άρη Καββατζίκη και την εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το πρωί της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου. Φυσικά η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο κίνημα #metoo, καθώς η ηθοποιός ήταν μία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Λένα Δροσάκη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Μόνο αυτό μπορώ να σου πω. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος.

Θα μιλήσω κάποια στιγμή για όλα όσα συνέβησαν, όχι τώρα όμως. Όταν είναι ο σωστός χρόνος, αλλά δεν είναι σίγουρα το τώρα. Το #metoo στη ζωή μου είναι τοποθετημένο στο άμεσο παρόν, στο τώρα και είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλήσω”.

Στα 47 μου χρόνια μπορώ να πω ότι το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα που έχω ζήσει στη ζωή μου και δεν το συγχέω με την απώλεια. Το τραύμα, θεωρώ ότι επουλώνεται…”.

Δες αναλυτικά όσα είπε παρακάτω

 

Αφήστε το σχόλιο σας: