Άντρας έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 45 του με βιονικό πέος και κατέληξε στο νοσοκομείο - Fanpage

Άντρας έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 45 του με βιονικό πέος και κατέληξε στο νοσοκομείο

 

Ένας άντρας που είχε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά στην ηλικία των 45 ετών αφότου πλήρωσε 45,000€ για ν’ αποκτήσει βιονικό πέος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μία εβδομάδα μετά την εφαρμογή του.

Ο Andrew Wardle, γεννήθηκε με μια σπάνια ανωμαλία που τον άφησε χωρίς πέος και σήμερα, βρίσκεται στο νοσοκομείο του Μάντσεστερ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη χοληδόχο κύστη του.

Η τρομαγμένη κοπέλα του, Fedra, τον βρήκε στο πάτωμα του δωματίου του σπιτιού τους και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε σε κώμα για πέντε ημέρες

Το ζευγάρι είχε κλείσει μια ρομαντική εκδρομή στο Άμστερνταμ για τα γενέθλια του Andrew αλλά δεν πρόλαβαν να πάνε λόγω της επιπλοκής του.

Ο δημοσιογράφος Barry Tomes είπε στο Mail Online: “Ο άντρας είχε πυρετό για μέρες. Νόμιζαν ότι είχε κάποια ίωση.”

“Ήταν τόσο άρρωστος που δεν έβρισκαν τι είχε. Τον εξέτασαν ακόμη και για τον καρκίνο του παγκρέατος, αλλά ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν καθαρά.”

“Ήταν αρκετά τρομακτικό. Η μεγαλύτερη ανησυχία τους ήταν ότι η αρρώστια προκλήθηκε από το σεξ.”

“Αλλά τελικά ήταν ένα πρόβλημα της χοληδόχου κύστης.”

Ο κ. Tomes δήλωσε ότι η Fedra βρισκόταν όλη την ώρα δίπλα από τον Andrew.

Τρεις μήνες πέρασαν από τότε που ο Andrew υποβλήθηκε στο τρίτο στάδιο της εμφύτευσης πέους του – στο University College του Λονδίνου.

Ο Andrew έκανε σεξ για πρώτη φορά στις αρχές αυτού του μήνα.

Ο 45χρονος πέρασε τη ζωή του μπαινοβγαίνοντας από το νοσοκομείο, αλλά μόνο το 2012 – όταν ήταν 39 ετών – βρήκε μια σωτηρία για το πρόβλημά του.

Ο ουρολόγος Dan Wood, από το UCLH, του έφτιαξε μια νέα ουροδόχο κύστη, ενώ ο David Ralph, επίσης ουρολόγος και ειδικός στην αναδόμηση των γεννητικών οργάνων, δημιούργησε το πέος του.

Σήμερα ο Andrew έχει καθετήρα για να μπορεί να πηγαίνει τουαλέτα.

Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του 2015, ο κ. Ralph χειρούργησε τον Andrew, χτίζοντας το πέος από δέρμα, μυς και νεύρα από το αριστερό του χέρι και φλέβες από το δεξί του πόδι.

Αυτό το μήνα, και μετά από όλες τις διαδικασίες διαμόρφωσης και λειτουργίας του νέου του πέους, ο 45χρονος έκανε για πρώτη φορά σεξ.

Μιλώντας για την εμπειρία του, ο Andrew είπε: “Η Fedra είχε κλείσει ένα ρομαντικό ταξίδι στο Άμστερνταμ για τα γενέθλιά μου, αλλά ένιωθα πολύ μεγάλη πίεση.”

“Έπρεπε να δοκιμάσω τη λειτουργία του νέου μου πέους κάθε πρωί και κάθε βράδυ και να το αφήνω σε στύση για 20 λεπτά.”

“Έτσι, ένα πρωί, δύο μέρες πριν φύγουμε, συνέβη το μοιραίο. Ήταν ωραίο και φυσικό – και έτσι ήθελα να είναι.”

“Όμως δεν πρόλαβα να το χαρώ. Η επιπλοκή ήταν το κερασάκι στην τούρτα.”

διαφορετικό

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας: