Χώρισαν Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Γιατί την σούταρε ο Αλέξανδρος, τι έκανε η Νατάσα και τον εξόργισε - Fanpage

Χώρισαν Λυκουρέζος-Καλογρίδη: Γιατί την σούταρε ο Αλέξανδρος, τι έκανε η Νατάσα και τον εξόργισε

Γιατί χώρισαν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη;

Τίτλοι τέλους για την πολυσυζητημένη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη.

Πέντε μήνες κράτησε το love story του 84χρονου ποινικολόγου με την 55χρονη ηθοποιό. Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη χώρισαν σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Ποια πράξη όμως της Νατάσας Καλογρίδη οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό;
Όπως μεταφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν εκείνος που επιδίωξε να διακόψουν τη σχέση τους, καθώς αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στην ξέφρενη ζωή της Νατάσας.

Η πρώην παίκτρια του reality Nomads, Νατάσα Καλογρίδη, που απέκτησε πρόσφατα δικό της κανάλι στο Youtube, βγαίνει συχνά, γλεντάει μέχρι τα ξημερώματα, ταξιδεύει εντός και εκτός Ελλάδας και γενικά έχει ένα πολύ «φορτωμένο» πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα αυτό είναι δύσκολο να το ακολουθήσει ένας άνθρωπος που την περνάει σχεδόν 30 χρόνια και εργάζεται επίσης πολλές ώρες σε μια απαιτητική δουλειά.

«Μοιραία κάθε φορά που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος της έλεγε ότι δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει σε κάποια κοσμική έξοδο, η Νατάσα Καλογρίδη εκνευριζόταν και ξεσπούσαν καβγάδες μεταξύ τους» σχολιάζει στην Espresso πηγή από το περιβάλλον τους, προσθέτοντας ότι αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε από την αρχή της σχέσης τους, με τον δικηγόρο συνήθως να κάνει πίσω για να μην της χαλάσει το χατίρι.
Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: