Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το Νυφικό Μου Κοστίζει 10 Χιλιάδες Ευρώ, Με Αγχώνει Αν Θα Χωράει Ο Άντρας Μου Δίπλα Μου» - Fanpage

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Το Νυφικό Μου Κοστίζει 10 Χιλιάδες Ευρώ, Με Αγχώνει Αν Θα Χωράει Ο Άντρας Μου Δίπλα Μου»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο της και αποκάλυψε πόσο κοστίζει το νυφικό της.

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον γάμο της

Ειδικότερα, το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και αποκάλυψε το υψηλό κόστος του νυφικού της, αλλά και στις διαστάσεις του και εξέφρασε τον φόβο της ότι δεν θα χωράει ο σύζυγος δίπλα της.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε «πλέον, δεν με αγχώνει κάτι περισσότερο. Μόνο να χωράει ο άντρας δίπλα μου και να μην τον εκτοπίσω με το νυφικό. Η αλήθεια είναι πως το νυφικό μου είναι ικανών διαστάσεων».

Πόσο κοστίζει το νυφικό που θα φορέσει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Σχετικά με το κόστος του, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επεσήμανε «με αυτά που έχουμε ράψει επάνω του, αν το έβαζα προς πώληση, θα κόστιζε περίπου 10.000 ευρώ».

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε βίντεοκλήση που είχε με τη φίλη της, Ιωάννα Τούνη, ο γάμος της θα πραγματοποιηθεί τελικά, τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, έχει κρατήσει τον σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σεβόμενη την επιθυμία του, καθώς έχει δηλώσει πως δεν θέλει να εμπλακεί στη showbiz.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: