Έλενα Παπαρίζου: Τα Παιδικά Της Χρόνια, Η Eurovision Και Ο Ανδρέας Καψάλης - Fanpage

Έλενα Παπαρίζου: Τα Παιδικά Της Χρόνια, Η Eurovision Και Ο Ανδρέας Καψάλης

Έλενα Παπαρίζου: Τα Παιδικά Της Χρόνια, Η Eurovision Και Ο Ανδρέας Καψάλης

Έλενα Παπαρίζου: Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση και θυμήθηκε ξεχωριστές στιγμές της καριέρας αλλά και της ζωής της.

Σαν παιδί ήταν αντιδραστική και γι΄αυτό οι γονείς της ήταν αυστηροί μαζί της.

Δούλεψε για πρώτη φορά στο εστιατόριο του πατέρα της όπου βοηθούσε στη λάντζα και στο σκούπισμα: «Έχω βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέσα στο εστιατόριο, αλλά την αγαπάω αυτήν τη δουλειά. Άλλωστε το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σερβιτόρα, αλλά παράλληλα έπρεπε να κάνω και χιλιάδες πράγματα πίσω από το σερβίρισμα» είπε.

Η καλύτερη κληρονομιά που της έδωσαν οι γονείς της «είναι να αγαπάω αυτό που κάνω. Ό,τι κι αν είναι αυτό» δήλωσε.

Έφερε ακόμη στο μυαλό της τη διπλή εμπειρία της στη Eurovision που στέφθηκε τη δεύτερη φορά με πρωτιά της Ελλάδας στον διαγωνισμό. Μίλησε για την πορεία των Antique αλλά και τα άσχημα σχόλια που δέχτηκαν το 2001.

«Δεν μπορούσε κανένας δημοσιογράφος να πει αυτά που θέλει και να αμφισβητήσει αυτά που νιώθω μέσα μου όπως και πόσο Σουηδέζα είμαι μέσα μου. Πολλές φορές δεν ξέρω ποια βάζω πρώτη» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης αναφέρθηκε στα στοιχεία του χαρακτήρα της μητέρας της που βλέπει να αποκτά μεγαλώνοντας και η ίδια αλλά και τα στοιχεία που έχει πάρει από τη γιαγιά της αλλά και από τον πατέρα της.

Μέσα σε όλη τη λάμψη και την επιτυχία είχε και εκείνη τις δύσκολες στιγμές της.

«Έχω αισθανθεί την καρδιά μου να ραγίζει, την έχω νιώσει. Ξέρεις, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή μας… Και έπεσα εφτά φορές; Οχτώ φορές θα σηκωθώ» .

Τι είπε για τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη;

«Δεν ήμουν ποτέ του γάμου, δεν το ονειρευόμουν. Με τον Ανδρέα ένιωσα κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Μ΄αρέσει έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, είτε είναι καλό είτε κακό».

Αφήστε το σχόλιο σας: