Ελένη Ερήμου: Έτσι Είναι σήμερα η Ξανθία Καλλονή του Ελληνικού σινεμά - Fanpage

Ελένη Ερήμου: Έτσι Είναι σήμερα η Ξανθία Καλλονή του Ελληνικού σινεμά

Ελένη Ερήμου: Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και έξι χρόνια αργότερα ανέβηκε στο σανίδι.
Η γοητευτική καλλονή που παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της έγινε ηθοποιός. Η Ελένη Ερήμου είχε ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια και χαρακτηριζόταν από την ευγένεια και την αρχοντιά της. Σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός του κινηματογράφου είναι 76 ετών.

Ελένη Ερήμου: Τι έλεγε για το επάγγελμα της ηθοποιού
Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή της, εκείνη την εποχή το επάγγελμα της ηθοποιού ήταν παρεξηγημένο γι’αυτό αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές της στην υποκριτική να σπουδάσει στην Πάντειο αλλά και στη Νομική Αθηνών.

Ελένη Ερήμου
Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και έξι χρόνια αργότερα ανέβηκε στο σανίδι με το έργο «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν. Τη δεκαετία του ’60 έπαιξε στις ταινίες “Η μοίρα μιας γυναίκας”, “Η μεγάλη ανάσταση “, “Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα ” και στην ταινία “Ο αντάρτης του βάλτου”. Έπαιξε στο πλευρό του Αλεξανδράκη, του Κούρκουλου, του Βουτσά και άλλων σπουδαίων ηθοποιών της εποχής. Το Μάρτιο του 1992 φωτογραφήθηκε για το τολμηρό περιοδικό Playboy. Είναι γεννημένη στην Αθήνα.

Ελένη Ερήμου: Στην ταινία “Με φόβο και Πάθος”
Το 1972 συμπρωταγωνίστησε με τον Νίκο Κούρκουλο στην ταινία της Φίνος Φίλμ “Με φόβο και Πάθος”. Δεν παντρεύτηκε ποτέ ούτε απέκτησε παιδιά. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: “Δεν ξέρω, δεν μπορώ να τις μετρήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι σ’ όλη μου τη ζωή πέρασα καλά. Ζούσα αυτό που είχα. Και η αλήθεια είναι ότι έφτασα πολλές φορές στο “τσακ” να παντρευτώ, αλλά δεν έφτασα ποτέ και στα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι πολύ περίεργο, αλλά έτσι γινόταν”. Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται στο θέατρο και πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας: