Ελένη Μενεγάκη: Εκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο για χάρη των παιδιών της (BINTEO) - Fanpage

Ελένη Μενεγάκη: Εκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο για χάρη των παιδιών της (BINTEO)

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε σήμερα με τους τηλεθεατές της, το φόβο που έχει με το ύψος, αλλά και τη… θυσία που έκανε για χάρη των παιδιών της.

Με αφορμή την ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας μαζί με τη μητέρα του, η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τη δική της εμπειρία όταν είχε κάνει παραπέντε. Αν και όπως ανέφερε έχει υψοφοβία, το έκανε, επειδή της το ζήτησαν τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Όσα δήλωσε για την ελεύθερη πτώση που έκανε
Η Ελένη Μενεγάκη, σχετικά με την εμπειρία της ανέφερε: «Σας είπα φοβάμαι το ύψος, δε μου αρέσουν όλα αυτά. Φοβάμαι, δε μπορώ να τα δω ούτε σε ταινίες, ζαλίζομαι. Όμως το έκανα για τα παιδιά μου και εγώ γιατί μου είπαν ότι θέλουν να το κάνω. Ανέβα λέει να σε δούμε γιατί θα το κάνω. Και το έκανα… Ήταν έτοιμα αυτά, στολισμένα, έτοιμα και λένε θα το κάνω. Εμένα με ζάλιζε και μόνο η ιδέα ότι θα τρέξεις από εδώ μέχρι εκεί που είναι ο γκρεμός ο τεράστιος και τότε πια θα πετάξεις. Μα λέω, η λογική μου δε με αφήνει να τρέξω στον γκρεμό, αυτό είναι το πρόβλημα.

Αρχίζει αυτό το πράγμα και σε τραβάει. Εκεί άρχισα να ουρλιάζω. Εγώ πραγματικά δε θα έτρεχα, είπα θα το δοκιμάσω αλλά δε μου είπε κανένας ότι θα πετάξεις ντε και καλά… Δε κατάλαβα τίποτα, έβλεπα το άπειρο μπροστά μου και τον γκρεμό εκεί. Εν τέλει πέταξα αλλά ρώτα με, θα το ξαναέκανα; Ήταν υπέροχα, είπα θα είναι μια ευκαιρία να τα δω από ψηλά αλλά δεν είναι για μένα. Καταρχήν τα μάτια μου τα έκλεισα την ώρα που άρχισε αυτό να με τραβάει».

 

Αφήστε το σχόλιο σας: