Φώτης Σπύρος: Ο Πρώτος Ρόλος, Οι Δύο Ξένοι Και Η Γελοία Αμοιβή - Fanpage

Φώτης Σπύρος: Ο Πρώτος Ρόλος, Οι Δύο Ξένοι Και Η Γελοία Αμοιβή

Φώτης Σπύρος: Ο Πρώτος Ρόλος, Οι Δύο Ξένοι Και Η Γελοία Αμοιβή

Φώτης Σπύρος: Ο Φώτης Σπύρος σε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Θάνο Ξάνθο μίλησε για το ξεκίνημα στο σήριαλ «Δύο Ξένοι» και όσα είπε θα…συζητηθούν.

Ο Φώτης Σπύρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σειρά Δύο Ξένοι, υποστηρίζοντας πως οι ηθοποιοί που έπαιζαν τους μαθητές του Μαρκορά έπαιρναν ελάχιστα χρήματα ως αμοιβή.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξή του:

Κατά πόσο θεωρείς ότι αυτός ο ρόλος σε βοήθησε στη μετέπειτα καλλιτεχνική σου πορεία;

Ήταν τα πάντα αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά για μένα. Με βοήθησε στη μετέπειτα πορεία μου και μετά από τόσα χρόνια μου κάνεις συνέντευξη για την σειρά. Αυτό είναι το πιο σπουδαίο.

Τα ποσά που παίρνατε, ήταν αυτά τα υψηλά που έχει ο κόσμος κατά νου;

Εμείς οι «μαθητές του Μαρκορά» παίρναμε ένα γελοίο ποσό, οπότε δεν το κάναμε για τα χρήματα όλο αυτό. Η συμφωνία μας από την παραγωγή ήταν να είμαστε εκεί όλη μέρα γιατί μπορεί να ερχόταν στον Αλέξανδρο Ρήγα να μας βάλει ανά πάσα στιγμή μέσα σε σκηνή, παρ’ ότι δεν υπήρχαμε στο αρχικό σενάριο. Οπότε καθόμασταν σε ένα καμαράκι και περιμέναμε αν τύχει κάτι.

Τι είναι αυτό που έκανε και συνεχίζει να κάνει αυτή τη σειρά αγαπημένη στα μάτια μας;

Είναι η αθωότητα με την οποία έγινε και οι προθέσεις μας μαζί με τη διάθεσή μας, ήταν όμορφες. Οι καλοί ηθοποιοί, το έξυπνο σενάριο και το πάθος και η αγάπη όλων μας. Στη δουλειά μας υπάρχει δυστυχώς πάρα πολύ το εγωιστικό κομμάτι. Εδώ όμως, δεν το είδα. Και ο Αλέξανδρος και ο Δημήτρης και όλοι ήταν επαγγελματίες, ακομπλεξάριστοι και έξυπνοι.

Αφήστε το σχόλιο σας: