Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα: «Θέλω και εγώ ένα παιδάκι» (Βίντεο) - Fanpage

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα: «Θέλω και εγώ ένα παιδάκι» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε με αφορμή τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού

«Λύγισε» το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου όταν με αφορμή τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γιο της εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδί.

«Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινιού.

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη φράση της από τα κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις» συνέχισε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως η Τζένη Μπαλατσινού της έχει διαμηνύσει ότι είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει με κάποιο γιατρό αν η παρουσιάστρια του ALPHA το αποφασίσει.

Δείτε το βίντεο από 3:50

 

Αφήστε το σχόλιο σας: