Η Μέγκι ξαναχτυπά: Ο… αστείος λόγος που σκέφτεται να πει «όχι» στο Survivor - Fanpage

Η Μέγκι ξαναχτυπά: Ο… αστείος λόγος που σκέφτεται να πει «όχι» στο Survivor

Στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη στον ALPHA Κύπρου έδωσε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο, μιλώντας για την πρόταση συμμετοχής της στο Survivor και τους λόγους για τους οποίους η ίδια θα μπορούσε τελικά να πει ένα μεγαλοπρεπές «όχι».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να απαντήσει με άκρως ειρωνικό τρόπο στη Ναταλία Γερμανού, σχετικά ε το ρεπορτάζ της εκπομπής της που θέλει την πρώην φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων να ζητά από τον Τούρκο παραγωγό δική της εκπομπή για να δεχτεί να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor.

«Δεν έχω πει το ‘ναι’. Μην απογοητευτείτε γενικά, δεν οδεύω προς το ‘ναι’, οδεύω προς το ‘όχι’. Γιατί ο κόσμος λέει ότι θα το ‘κανα αυτό για τα λεφτά, ότι ζήτησα εκπομπή…», λέει η ίδια συνεχίζοντας με ευθείες βολές στο πρόσωπο της Ναταλίας Γερμανού, η οποία πρώτη μετέδωσε τη συγκεκριμένη είδηση περί απαίτησης της Μέγκι για εκπομπή.

« Άκουσα από τη Ναταλία Γερμανού ότι ζήτησα και μία εκπομπή. Πότε, Ναταλία μου, ζήτησα εκπομπή; Ποτέ δεν ζήτησα εκπομπή! Θέλω να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα γενικά. Γιατί νιώθω ότι έχουν πει πάρα πολλά για το όνομά μου και ούτε τα μισά ισχύουν από αυτά που έχουν πει».

Ολοκλήρωσε, μάλιστα, με την εξής ατάκα:
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ζητήσω κάποια δική μου εκπομπή αλλά θα μπορούσα να συνοδεύσω κάποιον παρουσιαστή. Άμα είναι έρχομαι κι εδώ, μόνιμος κάτοικος».

Πηγή:dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας:
Don't miss