Η βουλευτίνα με το πλoύσιο μπoύστο που προκαλεί αντιδράσεις με τις εμφανίσεις της στα έδρανα (Photos) - Fanpage

Η βουλευτίνα με το πλoύσιο μπoύστο που προκαλεί αντιδράσεις με τις εμφανίσεις της στα έδρανα (Photos)

Οι πολιτικοί συνήθως διακρίνονται από το τι κάνουν και όχι από αυτά που φορούν. Η Anna Paulina Da Silva όμως, βουλευτίνα στη Βραζιλιάνικη βουλή, προερχόμενη από την περιοχή της Santa Catarina και γνωστή απλά ως Paulina, διακρίνεται και για το αποκαλυπτικό της ντύσιμο στη Βουλή. Ένα ντύσιμο το οποίο αφήνει να φαίνεται το κορμί της με το πλούσιο και στήθoς της να ξεχωρίζει.

Ειδικά όταν φοράει ένα κόκκινο φουστάνι μέσα στο κοινοβούλιο, το οποίο είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Η Paulina όμως δεν αστειεύεται. Δεν επιτρέπει σε κανένα να σχολιάζει την εμφάνιση της αλλά τα έργα που θα αφήσει από το πέρασμα της από τη βουλή: «Ήδη έχω κάνει μηνύσεις σε ανθρώπους που έγραψαν υποτιμητικά σχόλια για μένα και για την εμφάνιση μου. Θέλω να με κρίνουν από το τι θα αφήσω πίσω μου όχι να με κρίνουν επειδή είμαι γυναίκα και έχω ωραίο σώμα.» λέει η ίδια και συνεχίζει αφοπλιστικά: «Πάντα είχα μεγάλο στήθoς. Τι να κάνω;»

Πολλοί είχαν γράψει ότι με την εμφάνιση της καλό θα ήταν να πάει σε κάποιο κλαμπ όχι στη βουλή, άλλοι σχολίαζαν το στήθoς της και το κορμί της με σεξιστικά σχόλια και όλα αυτά εκνεύρισαν τη βουλευτίνα. Αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν ένα σχόλιο που την αποκαλούσε «εκπρόσωπο των πορνών στο κοινοβούλιο».

Πηγή: stroumfaki.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: