Καρουσάκη Για Θεοδωρίδου: «Γιατί Εκείνη Συνεχίζει Να Τραγουδάει Κι Εμάς Μας Έκλεισαν;» (vid) - Fanpage

Καρουσάκη Για Θεοδωρίδου: «Γιατί Εκείνη Συνεχίζει Να Τραγουδάει Κι Εμάς Μας Έκλεισαν;» (vid)

Καρουσάκη Για Θεοδωρίδου: «Γιατί Εκείνη Συνεχίζει Να Τραγουδάει Κι Εμάς Μας Έκλεισαν;»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννιέται στην ελληνική showbiz. Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ελένη Καρουσάκη.

Η τραγουδίστρια κλήθηκε φυσικά να σχολιάσει και το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών στο πλαίσιο των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την πανδημία και τον περιορισμό της διασποράς του covid-19.

Με αφορμή αυτό μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει και την απορία της σχετικά με το γεγονός ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου εξακολουθεί να τραγουδά στο θέατρο Παλλάς.

“Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε και εμείς μετά από δύο χρόνια τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο.

Βέβαια, το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται ότι έχουμε πληγεί οικονομικά. Ο καθένας στο σπίτι του, αλλά και οι επιχειρήσεις.

Τώρα αυτό που η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει κάποια live στο θέατρο, δεν ξέρω πώς γίνεται. Δε ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, θεάτρου ας πούμε. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή, αυτό με ενοχλεί.

Αφήστε το σχόλιο σας: