Κατερίνα Αναγνωστάκη, δολοφονία Κηφισιά: Ποια η 33χρονη, ποιου πασίγνωστου ήταν φίλη, αποκαλύψεις - Fanpage

Κατερίνα Αναγνωστάκη, δολοφονία Κηφισιά: Ποια η 33χρονη, ποιου πασίγνωστου ήταν φίλη, αποκαλύψεις

Ποια είναι η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά;

Μία πραγματική ‘’ιέρεια’’ της νύχτας περιγράφεται η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη ήτανφίλη ενός από τους τέσσερις νέους βαρόνους της νύχτας και μάλιστα ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν πως ξεκίνησε, (χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί τίποτα) την καριέρα της παραγγέλλοντας τη δολοφονία μιας γυναίκας, της Μαρίας Καλφιέρη που εκείνη την περίοδο, της δολοφονίας της δηλαδή, οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε συνάψει σχέσεις με τον σύντροφό της.

Στη συνέχεια η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά θεωρήθηκε ως ύποπτη για τις δολοφονίες μεγάλων ονομάτων της παρανομίας όπως μεταξύ άλλων του Γιώργου Αυτιά, του Γιώργου Αναγνωστόπουλου και λίγες ημέρες μετά ενός πρωτοπαλίκαρού του και τελευταία του Βασίλη Γρίβα καθώς και του Μανώλη Καραγιάννης.

Η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη δέχτηκε από πολύ κοντινή απόσταση πάνω από 10 σφαίρες από όπλο καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν η 33χρονη Κατερίνα Αναγνωστάκη άνοιξε την γκαραζόπορτα που ανοίγει με ειδικό μπουτόν, ο εκτελεστής την πλησίασε, μπήκε μέσα μαζί της και την εκτέλεσε.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο υπόγειο όπου έγινε η εκτέλεση υπάρχουν κάμερες. Μένει να δούμε αν κατέγραψαν κάτι και αν εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτές.

Μάρτυρες ανέφεραν πως γύρω στη μια τα ξημερώματα άκουσαν πυροβολισμούς χωρίς να δουν κάτι παραπάνω.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το άψυχο σώμα της 33χρονης Κατερίνα Αναγνωστάκη, αντίκρισε στις 15:00 το μεσημέρι η μητέρα της. Την αναζητούσε, ήρθε στο σπίτι και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: