Κάτια Ταραμπάνκο In Love:Αυτός Φημολογείται οτι Είναι ο Νέος της σύντροφος (Pics) - Fanpage

Κάτια Ταραμπάνκο In Love:Αυτός Φημολογείται οτι Είναι ο Νέος της σύντροφος (Pics)

Δεν την προλαβαίνουν την Κάτια Ταραμπάνκο με τις σχέσεις της τον τελευταίο ένα χρόνο. Η ίδια δεν έχει μπει σε διαδικασία να πει τίποτα για τους εκάστοτε συντρόφους της, αφού είδε αρκετά πως είναι η άλλη πλευρά, το να γνωρίζουν όλοι με ποιον είναι και δεν της βγήκε σε πολύ καλό. Έτσι, έχει επιλέξει μια πιο διακριτική στάση.

Όταν υπάρχει όμως η Soula Glamorous, δε μένουν πολλά πράγματα κρυφά. Αργά ή γρήγορα τα ανακαλύπτει και τα φέρνει στο φως.

Όπως αναφέρει το okmag.gr, η Soula Glamorous κάνει λόγο για έναν tattoo artist, τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ο οποίος είναι από τους πιο επιτυχημένους στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια περισσότερο δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις του από Ντουμπάι, Εδιμβούργο και αλλού.

Ο συγκεκριμένος είναι ένας πολύ γυμνασμένος τύπος με ένα κλασικό στυλ ενός tattoo artist και όταν δεν αναρτά φωτογραφίες από τατουάζ που έχει κάνει, αρέσκεται να δείχνει την σέξι πλευρά του εαυτού του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo konstantopoulos (@rogue_tats)

Βλέποντας τις εικόνες, η Soula και τα λαγωνικά της δικαιολογημένα αναφώνησαν: «Είναι γνωστός επιτυχημένος tattoo artist και κούκλος. Μη λυσσάτε είναι πιασμένος. Ε ρε έναν τέτοιο να βρούμε και μεις οι λεύτερες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theo konstantopoulos (@rogue_tats)

Αφήστε το σχόλιο σας: