Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα φώτο από το γάμο αγκαλιά με την κόρη του - Fanpage

Λευτέρης Πετρούνιας: Η νέα φώτο από το γάμο αγκαλιά με την κόρη του

Μία ακόμα όμορφη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του μοιράστηκε με τους followers του, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Αυτή τη φορά, επέλεξε ένα στιγμιότυπο από την τελετή. Ο ίδιος περιμένει την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση κρατώντας στο ένα χέρι την ανθοδέσμη και στο άλλο την λατρεμένη του κόρη, Σοφία.

«H μία από το δύο μπομπονιέρες μου. Τα πρόσωπα των κουμπάρων τα λένε όλα», σχολίασε στην ανάρτηση που έκανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο χρυσός Ολυμπιονίκης παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Βασιλική στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Πίστευα πως δεν θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά μου αλλά έκανα λάθος.

Δεν θα γινόταν να νιώσω αλλιώς γιατί ήταν μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου με μια πανέμορφη νύφη και δύο αγγελούδια δίπλα μου ! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας αλλά και τους καλεσμένους μας που έκαναν πιο όμορφο το βράδυ μας !», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές ημέρες μετά.

Τον Ιούνιο το ζευγάρι βάφτισε και τις κόρες του. Νονοί της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, η οποία βαφτίστηκε Σοφία, ήταν ο Χρήστος Μάστορας και ο Βασίλης Λαζαρίδης που είναι παιδικός φίλος του “Άρχοντα των κρίκων”. Όσο για τη μικρή τους, που βαφτίστηκε Ελένη, νονοί ήταν ο στενός φίλος και συνεργάτης του Λευτέρη Πετρούνια Γιάννης Κρικρής, και η κολλητή φίλη και συναθλήτρια της Βασιλικής Μιλλούση, Θάλεια Παλιαρούτα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τι φωτογραφίες από το γάμο και τη βάφτιση που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι.

Αφήστε το σχόλιο σας: