Μαρούσα Στρογγυόγλου | Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Αφροδίτη Από Το «Άκρως Οικογενειακόν» - Fanpage

Μαρούσα Στρογγυόγλου | Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Αφροδίτη Από Το «Άκρως Οικογενειακόν»

Μαρούσα Στρογγυόγλου | Δες Πώς Είναι Σήμερα Η Αφροδίτη Από Το «Άκρως Οικογενειακόν»

Δεν την αναγνωρίζει κανείς, είναι πλέον μητέρα.. Δείτε πως είναι σήμερα η «Αφροδίτη» από το «Άκρως Οικογενιακόν», δείτε το βίντεο που ανέβασε μαζί με τα παιδιά της..

Εκεί λοιπόν που σκρολάραμε, εμφανίζεται ένα βίντεο με τον πιο viral ήχο αυτή τη στιγμή (my money don’t jiggle jiggle και τα μυαλά στα κάγκελα!), με μια γυναίκα και τα παιδιά της να χορεύουν. «Συνηθισμένο βιντεάκι» σκεφτόμαστε από μέσα μας, αλλά προτού συνεχίσουμε το κάψιμό μας, τσεκάρουμε σχόλια και βλέπουμε ότι αυτή η φυσιογνωμία που κάτι μας έλεγε, ήταν όντως γνωστή!

Εμείς είχαμε μείνει στο ότι η Αφροδίτη έχει διάβασμα για Πανελλήνιες (τις ώρες που δεν είχε να λύσει τα ερωτικά της τουλάχιστον) και τελικά βλέπουμε την ίδια (για την ακρίβεια την ηθοποιό Μαρούσα Στρογγυόγλου) με τα παιδιά της να ετοιμάζονται σιγά σιγά να δώσουν. Λάρωσε χρόνε, λάρωσε!

@faidrakayyyexoume arghsei♬ original sound – hele

@faidrakayyyhappy mother’s day🌷♬ About Damn Time – Lizzo

Αφού μάθαμε λοιπόν για ποιο πρόσωπο πρόκειται, τη μελετήσαμε πιο προσεχτικά και τελικά είδαμε τις ομοιότητες. Αυτό που που μαρτυράει βέβαια ακόμα περισσότερο ότι μιλάμε για την ίδια Αφροδίτη, είναι το πόσο κουλ παραμένει. Είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε να γίνει όταν μεγαλώσει.

Μιας που μιλήσαμε για «μεγάλωμα», νιώθετε κι εσείς κάπως… γέροι μετά απ’ αυτό; Γιατί μια αιώνια έφηβη της τηλεόρασής μας δεν είναι ακριβώς έτσι όπως συνεχίζουμε να τη βλέπουμε τα μεσημέρια μας.

Αφήστε το σχόλιο σας: