Νένα Μεντή:«Με Τον Σύντροφό Μου Είμαστε Μαζί 44 Χρόνια, Δεν Μένουμε Όμως Στο Ίδιο Σπίτι» - Fanpage

Νένα Μεντή:«Με Τον Σύντροφό Μου Είμαστε Μαζί 44 Χρόνια, Δεν Μένουμε Όμως Στο Ίδιο Σπίτι»

Έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της υποκριτικής την δεκαετία του 1970 με το θεατρικό έργο «Μαθήματα ηθικής». Απο τότε μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να εμφανίζεται τόσο στην μικρή και μεγάλη οθόνη, όσο και στο θέατρο. Ο λόγος για την Νένα Μεντή, την Ελληνίδα ηθοποιό που γνώριζε καλά απο μικρή ηλικία τον δρόμο που θα ακολουθούσε, μένοντας πιστή στην οικογενειακή παράδοση των καλλιτεχνών συγγενών της. Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές στους θαυμαστές της.

Η Νένα Μεντή δηλώνοντας «χορτάτη από έρωτα» αναφέρθηκε εκτενώς στους δύο συντρόφους της ζωή της, τον πρώτο της σύζυγο, Κώστα Στυλιάρη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή, καθώς και για τον αγαπημένο της Σταύρο Μερμήγκη που είναι ζευγάρι για περισσότερα απο 40 χρόνια. «Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρό και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”, εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε», ανέφερε η ηθοποιός.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή, δεν συνηθίζει να μιλάει για τον σύντροφό της συχνά, όμως κάποιες φορές νιώθει την επιθυμία να το κάνει, για αυτό και μοιράζεται σπάνια κάποιες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως τα τελευταία 15 χρόνια δεν μένει μαζί με τον Σταύρο Μερμήγκη, μια απόφαση που πήραν απο κοινού και ήταν πραγματικά η «καλύτερη». «44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, έναν δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί και μετά αποφασίσαμε να μένουμε σε χωριστά σπίτια. Είμαστε όμως καθημερινά μαζί και παραμένουμε πολύ αγαπημένοι. Ήταν επιθυμία και των δυο μας καθώς βρισκόμαστε στο ίδιο μύκος κύματος. Η απόφαση μας αυτή απλά δεν υπάρχει, είναι the best!», είπε.

Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί και μετά αποφασίσαμε να μένουμε σε χωριστά σπίτια. Είμαστε όμως καθημερινά μαζί και παραμένουμε πολύ αγαπημένοι. Ήταν επιθυμία και των δυο μας καθώς βρισκόμαστε στο ίδιο μύκος κύματος. Η απόφαση μας αυτή απλά δεν υπάρχει, είναι the best!», είπε.

Αφήστε το σχόλιο σας: