Νίκος Κοκλώνης: Ο Ρόλος Του Παραγωγού, Η Εξομολόγηση Καρδιάς Και Η Είσοδος Στην Μυθοπλασία! - Fanpage

Νίκος Κοκλώνης: Ο Ρόλος Του Παραγωγού, Η Εξομολόγηση Καρδιάς Και Η Είσοδος Στην Μυθοπλασία!

Νίκος Κοκλώνης: Ο Ρόλος Του Παραγωγού, Η Barking Well Media Και Η Είσοδος Στην Μυθοπλασία!

Nίκος Κοκλώνης: Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, Στο «Χαμογέλα και πάλι!». Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χώρο της τηλεόρασης και τις δυσκολίες που πέρασε στα επαγγελματικά του. Νίκος Κοκλώνης


«Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ σαν παραγωγός. Σκέφτομαι ότι είμαι μπροστά από την κάμερα, με βλέπει ο κόσμος και με ενοχλεί το ένα ή το άλλο, άρα μπορώ να καταλάβω τους παρουσιαστές. Οι δυσκολίες κάνουν τις ομάδες. Παραγωγός αναγκάστηκα να γίνω.

Έκανα το Celebrity Travel στον ΣΚΑΙ, όπου είχα παραγωγό. Κατάλαβα ότι εγώ έχω άλλο τρόπο σκέψης, και δεν μπορούσα να λειτουργήσω με παραγωγό και αποφάσισα να κάνω την παραγωγή μόνος μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε 12 παραγωγές στην Barking Well Media, 12 παιδιά», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Σιγά – σιγά μπαίνουμε και στη μυθοπλασία και φοβάμαι γιατί είναι δύσκολος χώρος. Αλλά έχω τους ειδικούς, που διαβάζουν σενάρια, και προτείνουν», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Νίκος Κοκλώνης

Ο Νίκος Κοκλώνης στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες παραγωγοί με τους οποίους δεν έχω καμία σχέση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος δημιουργικός. Έτσι είναι ο τρόπος σκέψης μου και μου αρέσει. Κατάλαβα μέσα από το χώρο της τηλεόρασης ότι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορώ να μπω σε ρόλο, δεν μπορώ να είμαι διεκπεραιωτικός».

«Τον χαρακτήρα αυτόν τον διαμόρφωσαν οι γονείς μου»

«Όταν ήμουν μικρός είχα πάει να πω τα Κάλαντα, στον Πειραιά, όπου μεγάλωσα. Είχα μαζέψει 40.000 δραχμές και τα φυλούσα σε ένα πορτοφόλι. Τελικά τα έχασα και 4 ημέρες έκλαιγα. Το ίδιο στεναχωρήθηκα, επειδή είμαι αγνός και θέλω να μείνω, όταν έπεσα και τα έχασα όλα. Αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Αλλά ξέρω ότι τα χιόνια πάνε στα ψηλά βουνά, στους λόφους δεν πέφτουν χιόνια, και εγώ είμαι ψηλό βουνό, στην καρδιά τουλάχιστον. Οπότε και να ξαναπέσω, θα βάλω όλη μου τη δύναμη να ξανανέβω. Εμένα η ζωή με έφερε σήμερα να κάνω τηλεόραση, δεν το πίστευα, δεν το περίμενα ποτέ. Εγώ ντρεπόμουν να πω “γεια σας”», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν μου αρέσουν οι σταρ, είμαστε όλοι το ίδιο. Για εμένα σταρ είναι μια μαμά που κάθεται σπίτι με τα παιδιά της και προσπαθεί να τα κάνει χαρούμενα, και να τους δημιουργήσει καλές αναμνήσεις για τα Χριστούγεννα. Στην τηλεόραση πιστεύω ότι τα πράγματα πάνε προς το καλύτερο, και ένα παράδειγμα είναι η Δανάη Μπάρκα. Κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει παρουσιάστρια πρωινού πρώτης γραμμής», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης για το χώρο της τηλεόρασης.

Κατέληξε λέγοντας: «Συγχωρώ πάντα. Μπορεί να εκνευριστώ, και μετά το ξεχνάω. Πολλοί άνθρωποι με πρόδωσαν, αλλά το ξέχασα. Υπάρχει ένας μηχανισμός μέσα μου που με κάνει να ξεχνάω, ένα είδος αυτοάμυνας. Τον χαρακτήρα αυτόν τον διαμόρφωσαν οι γονείς μου».

Αφήστε το σχόλιο σας: