Ο Νίκος Αναδιώτης γιορτάζει την επέτειο με τη γυναίκα του και ανέβασε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία - Fanpage

Ο Νίκος Αναδιώτης γιορτάζει την επέτειο με τη γυναίκα του και ανέβασε μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

 

Πριν 6 χρόνια σαν σήμερα ο Νίκος Αναδιώτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Βασιλική Σταματοπούλου! Ο ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας τα δυνατά συναισθήματα που έχει για τη γυναίκα του και πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που απέκτησαν μαζί του 2 γιους τους!

«Σαν σήμερα πριν χρόνια με παντρεύτηκες . Ίδια μέρα Κυριακή ! Πέρασαν 6 χρόνια … Πόσες όμορφες , δύσκολες κ ευτυχισμένες στιγμές … αναρίθμητες .. Σε Ευχαριστω που εφερες στη ζωή τους δύο γιους μας … Σε αγαπώ γι’ αυτό που είσαι, σε αγαπώ που είσαι η μητέρα των παιδιών μας , σε αγαπώ που με ανέχεσαι !!! Ο ΘΕΟΣ να ευλογεί την οικογένεια μας»! έγραψε ο Νίκος δίπλα στην οικογενειακή τους φωτογραφία στο instagram!

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️Σαν σήμερα πριν χρόνια με παντρεύτηκες . Ίδια μέρα Κυριακή ! Πέρασαν 6 χρόνια … Πόσες όμορφες , δύσκολες κ ευτυχισμένες στιγμές … αναρίθμητες .. Σε Ευχαριστω που εφερες στη ζωή τους δύο γιους μας … Σε αγαπώ γι' αυτό που είσαι, σε αγαπώ που είσαι η μητέρα των παιδιών μας , σε αγαπώ που με ανέχεσαι !!!❤️ Ο ΘΕΟΣ να ευλογεί την οικογένεια μας!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🕆 Nikos Anadiotis 🕆 (@nikos_anadiotis) στις


Kαι η Βασιλική όμως, δεν ξέχασε τον αγαπημένο της επισημαίνοντας και εκείνη με τη σειρά της τα λόγια αγάπης στο Νίκο για την επέτειό τους!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: