Ο Σκαρμούτσος «αδειάζει» ξανά το MasterChef: Τι του ζήτησε η παραγωγή και αρνήθηκε να κάνει; - Fanpage

Ο Σκαρμούτσος «αδειάζει» ξανά το MasterChef: Τι του ζήτησε η παραγωγή και αρνήθηκε να κάνει;

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Όπως ήταν λογικό, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την αποχώρησή του από το MasterChef που φέτος σαρώνει ξανά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πέρα από τα έντονα στοιχεία ριάλιτι τα οποία έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως τον ενοχλούσαν, αυτή τη φορά κάνει λόγο για μία ακόμα απαίτηση του καναλιού που πήγαινε κόντρα στα δικά του «πιστεύω».

Ποια ήταν αυτή; Η αλλαγή στο στυλ του.

Ο ίδιος, είπε χαρακτηριστικά:

«Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα κι ένα τρελό επάγγελμα μέχρι που έκανα τηλεόραση. Όπου εκεί λέω ‘εντάξει ρε φίλε, εμείς οι μάγειρες είμαστε άγιοι μπροστά στους ανθρώπους που κάνουν τηλεόραση, πώς το αντέχουν αυτό αυτοί οι άνθρωποι;’.

Δεν το βλέπω το νέο MasterChef. Αυτό που θα πω είναι πως εγώ δεν μπορούσα πλέον να το εξυπηρετήσω έτσι όπως ήθελε το κανάλι να το κάνει. Το κανάλι καλώς ήθελε να το κάνει διαφορετικά. Τα πάντα όλα, από τον τρόπο που ντύνεσαι μέχρι τον τρόπο που κάνεις την κριτική σου.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ντύνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Όταν έρχονται και μου λένε ‘φίλε αυτός ο τρόπος θα αλλάξει, έχουμε άλλο πράγμα στο μυαλό μας…’, δεν μπορώ να το εξυπηρετήσω».

Πηγη: dailymedia.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: