Παραμυθένια βαφτίσια στο Μονακό για τον γιο του Mr Nammos! - Fanpage

Παραμυθένια βαφτίσια στο Μονακό για τον γιο του Mr Nammos!

Μετά τον γάμο του Ζαννή Φραντζέσκου στη λίμνη Κόμο της Ιταλία το 2015 και την βάφτιση της κόρης του στην Παναγία τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του Βερόνικα Πάστα βάφτισαν το δεύτερο παιδί τους στο μαγευτικό Μονακό!

Δεδομένου ότι οι έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Mr Nammos, σταματάνε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν, οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη ήταν ιδανικές για να πραγματοποιηθεί το μυστήριο, όπως και έγινε, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Η βάφτιση έγινε το Σάββατο στις 29 Σεπτέμβρη στο Μονακό, ενώ μια μέρα πριν, πραγματοποιήθηκε dinner party στο διάσημο «Sass’Cafe», το οποίο βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές λεωφόρους της περιοχής. Μετά το τέλος της λαμπερής τελετής ακολούθησε μεγάλο πάρτι και έπειτα δείπνο στο «Hotel La Chevre d’Or». Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, με μαγευτική θέα στην Κυανή Ακτή, κοντά στην περιοχή της Νίκαιας.

Το ζευγάρι τίμησανμε την παρουσία τους 200 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων ήταν και άνθρωποι από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο. Ανάμεσά τους είδαμε και την Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, η Κατρίνα Τσάνταλη και πολλοί ακόμη.

Μαριέττα Χρουσαλά, Λέων Πατίτσας

Μαριέττα Χρουσαλά

Κατρίνα Τσάνταλη

Νονός του μικρού ήταν ο επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς.

Φωτογραφίες: Espresso, Instagram

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: