Πέντε Μηνών Έγκυος Η Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη Στην Πρώτη Της Δημόσια Εμφάνιση - Fanpage

Πέντε Μηνών Έγκυος Η Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη Στην Πρώτη Της Δημόσια Εμφάνιση

Πέντε Μηνών Έγκυος Η Λάουρα Νάργες: Αγνώριστη Στην Πρώτη Της Δημόσια Εμφάνιση

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι – Δείτε το ζευγάρι στη πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, αγνώριστη η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι τον τελευταίο καιρό και μένουν μαζί. Μάλιστα, πριν γίνουν ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι. Όποτε οι δημοσιογράφοι τους ρωτούν για τη σχέση τους ο ένας μιλάει για τον άλλον με τρυφερά λόγια, λόγια αγάπης.

«Ο Χρήστος Σαντικάϊ είναι ο άντρας της ζωής μου – Θέλω πολλά παιδάκια»

Η Λαουρα πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον γάμο και στην δημιουργία οικογένειας με τον Χρήστο.

«Ο Χρήστος μου είπε τότε «το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;» και του απάντησα «ναι!»».

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια».

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Λάουρα Νάργες στην πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες ότι είναι έγκυος. Μαζί της ήταν και ο Χρήστος Σαντικάϊ όπου απόλαυσαν τη βόλτα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η αλήθεια είναι ότι στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε την κοιλιά της παρουσιάστρια να είναι λίγο φουσκωμένη. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Λαουρα είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση.

Αφήστε το σχόλιο σας: