Πέτρος Λαγούτης: Η Καριέρα, Ο Εθισμός Στον Τζόγο Και Γενέθλια Δυο Φορές Τον Χρόνο - Fanpage

Πέτρος Λαγούτης: Η Καριέρα, Ο Εθισμός Στον Τζόγο Και Γενέθλια Δυο Φορές Τον Χρόνο

Πέτρος Λαγούτης: Η Καριέρα, Ο Εθισμός Στον Τζόγο Και Γενέθλια Δυο Φορές Τον Χρόνο

«Έχω γενέθλια δυο φορές το χρόνο»: Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αγώνα να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο, που κράτησε 26 μήνες.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Πέτρος Λαγούτης, ένας από τους πρωταγωνιστές του «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον αγώνα που έδωσε να απεξαρτηθεί από τα τυχερά παιχνίδια, ο οποίος κράτησε 26 ολόκληρους μήνες.

«Έχω γενέθλια δυο φορές το χρόνο. Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018, που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια» είπε, προσθέτοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να το συζητάει. Αν και για να καταφέρει κάποιος να βοηθηθεί, ό,τι κι αν του λένε οι άλλοι, όπως πρόσθεσε, πρέπει ο ίδιος να είναι έτοιμος γι’ αυτό και να το θέλει πολύ για να τα καταφέρει.

«Το να σταματήσεις τον οποιονδήποτε εθισμό σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου, που στην αρχή δεν τα έχεις ψυλλιαστεί καν. Σαν το φίδι, αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις»

«Το να σταματήσεις τον οποιονδήποτε εθισμό σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου, που στην αρχή δεν τα έχεις ψυλλιαστεί καν. Σαν το φίδι, αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις. Εμένα μου πήρε 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου, προσπαθείς αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου, με κάθε δυσκολία, με πόνο ψυχής. Ξανακοιτάς τη ζωή σου με άλλο τρόπο, να τα δεις όλα από μια άλλη οπτική γωνία. Ναι, θα υποφέρεις, αλλά κάθε φορά που θα προχωράς, θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο, αλλά έχει και δώρα. Ασταμάτητα. Σα μια ανώτερη δύναμη να σε βλέπει και να σε επιβραβεύει».

Ο ηθοποιός συμπλήρωσε τα εξής: «Οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ κάνουν απίστευτο έργο. Και αν σκεφτείς ότι είναι κάτι στο οποίο έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε δωρεάν… Αν δεις πώς δουλεύουν εκεί μέσα και πώς σκύβουν πάνω από τον κάθε άνθρωπο χωριστά, είναι συγκινητικό. Τώρα που το λέω, συγκινούμαι πιο πολύ από τότε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Αφήστε το σχόλιο σας: